Unik avskjedsstund med og av ansatte

I flere tiår har Haunted Castle skremt både unge og gamle. De som fortsatt må planlegge helgene for september kan oppleve et spennende skue søndag 4. september. Den ikoniske attraksjonen gir deretter plass til et mørkt nytt temaområde med en ny skummel attraksjon. De sier selvfølgelig farvel til Spookslot med verdighet i Kaatsheuvel. Frem til søndag 4. september kan besøkende få litt grøss i Eftelingens Spookslot. 

nytt temaområde

Den dagen kan den spennende scenen med fiolinen og de dansende spøkelsene ses og oppleves for siste gang. Etter den helgen vil Spookslot gjøre plass for et helt nytt temaområde med en ny attraksjon der gruen også implementeres i cateringbransjen, detaljhandel og underholdning. Dette nye området forventes å åpne i 2024. Men først er det et øyeblikk med farvel. 

4. september tar Efteling-ansatte og besøkende sitt siste farvel til denne ikoniske attraksjonen, hvor mange har lært å grøsse. Det faste teamet av Spookslot-ansatte vil overvåke det siste showet og deretter lukke dørene til den hjemsøkte ruinen for aller siste gang. Fornøyelsesparken er åpen søndag 4. september til klokken 22.00.

(Teksten fortsetter under bildet.)
Opprinnelig Long Neck var et design av Anton Pieck.

Djordy Wolffensperger, som har vært ansatt ved Spookslot i mange år, kom med et spesielt minnesmerke til sine kolleger til avskjeden. «Jeg ønsket å lage noe håndgripelig for hele teamet vårt. Dette eksklusive, personlige minnet, som for tiden utvikles, representerer alle minnene vi har fra Spookslot. Vi beklager veldig at vi må si farvel til vår spesielle arbeidsplass hvor vi har jobbet i årevis, dag ut, dag inn, med stor glede og lidenskap. Men vi gleder oss selvfølgelig også veldig til det nye som kommer. Jeg kan ikke vente til vi kan bli skumle igjen i Efteling som aldri før.»

ha det

Selvfølgelig, etter 44 år med lojal tjeneste, vil Efteling ikke bare si farvel til Spookslot. Senere i sommer kommer en spesiell Spookslot-nål og en vakker avskjedsbok i Efteling-butikkene. I tillegg skal Spookslot foreviges digitalt slik at den skumle attraksjonen fortsatt kan oppleves etter 4. september. Med en virtuell virkelighetsvideo kan entusiaster fordype seg (igen og igjen) i historien og showet der balustrader beveger seg og gravsteiner danser til den gjenkjennelige musikken. Alle detaljer registreres og kan sees med eller uten virtual reality-briller. A vil også dukke opp gå gjennom video der seeren blir tatt med på en spasertur i attraksjonen, inkludert en vakker registrering av showet. Begge videoene publiseres senere i sommer på Efteling YouTube-kanal. 

(Teksten fortsetter under bildet.)
Efteling i Kaatsheuvel

Natt fra lørdag 3. til søndag 4. september vil det bli arrangert en unik Spøkelsesnatt. Et skummelt siste stykke for entusiaster som ønsker å gi en siste hyllest til Spookslot. Alle som ønsker å besøke Spookslot under Spooknacht kan fra i dag av efteling.com/spooknacht kom til denne vinn-aksjonen for å registrere deg. Det er kun et begrenset antall plasser.

Relaterte artikler:
AppStores
Utskriftsvennlig, PDF og e-post