Alt jobbsenteret trenger å gjøre er å gi dem passasjerlistene.

I årevis har GTV Bus, det polske selskapet med base i Ozimek, spesialisert seg på å organisere transport til jobb for vikarer. De som besøker Eindhoven flyplass ser ofte bussene med polske bilskilt som venter på passasjerer fra Polen. Selskapet er nå betrodd av mer enn 400 ledende arbeidsformidlingsbyråer i Polen, Tyskland, Nederland og Belgia og transporterer i gjennomsnitt 3.000 personer per uke.

arbeidsinnvandrere

Nederlandske taxiselskaper bør regne med lite eller ingen transport av arbeidsinnvandrere. GTV Bus har klart dette godt og er nå en av de største transportørene for personell i Europa. Fra et lite kontor og en liten bedrift, med noen få ansatte, har de blitt omgjort til et stort og meningsfylt transportselskap som i dag sysselsetter flere hundre personer. Først reiste de alene til Tyskland, hva nå? Hele Europa er åpent for GTV Bus. I dag er de et av de største transportselskapene i Europa.

Bedriften tar seg av alt knyttet til transport eller ruteplanlegging, alt jobbsentralen trenger å gjøre er å gi dem passasjerlistene. De er fleksible og kan ta seg av all transport. Ikke bare transport fra A til B, men også overføringer mellom arbeids- eller boligsteder og transport av ansatte til flyplassen eller til sykehuset. Planavdelingen består i dag av 20 kvalifiserte ekspeditører.

(Teksten fortsetter under bildet.)
alt jobbsenteret trenger å gjøre er å gi dem passasjerlistene

Transportselskapet GTV BUS har vært i drift i Nederland siden 1995. Takket være utplasseringen av et team med sjåfører, 90 busser og 25 busser, garanterer GTV BUS daglig dør-til-dør-transport fra Polen til Nederland og transport av ca. 2.000 ansatte fra hjemmeadressen til arbeidsplassen i tulipanlandet.

Markedet for personelltransport er stort og for ofte undervurdert av den nederlandske taxisektoren. De er fortsatt altfor ofte ute etter turister eller målgruppetransport med subsidiert karakter. Mer enn 750.000 XNUMX arbeidsinnvandrere jobber for nederlandske selskaper, hvorav de fleste ikke er midlertidig ansatte. Arbeidsmigrantene som jobber som vikarer kommer hovedsakelig fra Sentral- og Øst-Europa. De jobber i sektorer der det finnes få eller ingen nederlandske arbeidere.

For passasjerenes sikkerhet og komfort, GTV BUSS regelmessig i hele flåten. Bussene er nye, komfortable og rene. I Nederland brukes rundt 90 busser og 25 busser til boligprosjekter. Sjåfører tilbakelegger mer enn 30.000 2.000 km hver dag og frakter omtrent XNUMX XNUMX ansatte fra hjem til jobb. Reisekostnadene beregnes for avgang og retur for hver rutepassasjer. Kostnaden for en passasjer beregnes separat for hvert sted, avhengig av lengden på turen.

Relaterte artikler:
pip
Utskriftsvennlig, PDF og e-post