Kunder i gjestfrihetsbransjen kan enkelt pipe taxien.

Hos Eindhoven-programvareselskapet Pitane Mobility mener de at hvis du gjør det veldig enkelt å bestille taxi fra hoteller, barer og restauranter, vil du generere mer omsetning, lojalitet og skyss. Det som før kun ble gjort via skap, knyttet til dyre abonnementer, hører nå fortiden til i serveringsbransjen. Entreprenører kan nå gi sine ansatte tilgang til sin egen bestillingsskjerm og til og med la kundene enkelt "pipe" taxien sin hvis de bruker Bliepen nettverk som for tiden rulles ut overalt.

Når en ansatt skal bestille taxi over telefon, tar det mye tid og krefter. Det er heller ikke klart hva bestillingslisten var for gründeren som liker å bli belønnet for sin lojalitet av transportselskapet. Ved å integrere Pitane Compact Horeca i kassaapparatet har det blitt enkelt og mye mer kundevennlig å bestille taxi. Bedriftskunder forventer best mulig service og fremfor alt en bil som kommer for å møte deres spesifikke behov.

Skal du gå ut? Kan festen ende i taxien?

Nattelivet er ledsaget av hygge og kunder ønsker ikke å kaste bort mye tid på å bestille taxi. Når han vil hjem, slipper han å tenke på sikkerhet og god service først. Det burde være den mest normale tingen i verden som standard.

(Teksten fortsetter under bildet)
Kunder i gjestfrihetsbransjen kan enkelt pipe taxien.

forhåndsbetaling, ikke noe problem

Pitane Compact Horeca-systemet er knyttet til innovativ automatisering. Kostnadene for en tur med gatetaxi avhenger av starttaksten, avstanden og varigheten av turen. En maksimumssats gjelder for alle disse komponentene. Denne satsen forhindrer at du som kunde må betale for mye. Forskuddsbetaling for turen er ett av de mange alternativene. Uten at pubeieren trenger å bekymre seg for betalingen, sender systemet automatisk kunden litt. Han kan da betale for turen på forhånd, noe som hindrer overraskelser i taxien.

Les også  Taxi- og helsetransport streiker fredag ​​18. november

pip

Kommer snart pip sett også din verden i bevegelse og vis hva bevegelsesfrihet gjør med deg. Fra offentlig transport til scooter, fra sykler til taxi. Mobilitet kommer i alle former! Bliepen er plattformen der transportselskaper, lokale tilbydere av delt mobilitet og forbrukere finner hverandre og i fellesskap legger til rette for mobilitet.

Sett kryss

De som går ut med vennene sine vil snart kunne bruke betalingsforespørselsappen Tikkie med en ny funksjon der grupper av mennesker kan gjøre opp delte kostnader. Med 'Groupie', som funksjonen kalles, kan flere personer angi hva de har betalt og appen beregner automatisk hva hvert gruppemedlem skylder hvem. Ideen er ikke revolusjonerende. Også her kan brukerne legge inn sine kvitteringer og appen tar regnestykket ut av hendene.

Relaterte artikler:
pip
Utskriftsvennlig, PDF og e-post