DVDP-bredde=

Alle er i full gang med å bygge arrangementet som vil finne sted fra 2. september til 4. september.

Bare noen uker igjen før Max Verstappens hjemmeløp, den nederlandske Grand Prix. Forberedelsene til racingforestillingen i Zandvoort er i full gang. Alle er i full gang med å bygge arrangementet som vil finne sted fra 2. september til 4. september. NS bruker en spesiell rutetabell for å frakte alle vifter på en god måte.

Kretsen er som kjent ikke lett tilgjengelig veimessig og derfor har organisasjonen siden i fjor hamret på å komme mest mulig kollektivt og på sykkel. Rutetabellen betyr at hver dag i løpet av løpshelgen mellom 8:00 og 22:00 går et tog hvert femte minutt fra Amsterdam sentralstasjon i retning Zandvoort aan Zee og omvendt fra Zandvoort aan Zee til Amsterdam Central.

naturtillatelse

For bare en måned siden stadfestet Council of State, den høyeste administrative domstolen i vårt land, naturtillatelsen for Zandvoort-kretsen. Dette fjernet et viktig hinder for den nederlandske Grand Prix den første helgen i september. En endelig dom om naturtillatelsen kommer i løpet av neste år.

(Teksten fortsetter under bildet)
Forberedelsene til racingforestillingen i Zandvoort er i full gang.

I mellomtiden er det også blitt kjent at Floor Jansen (41) skal synge søndag 4. september like før starten av Formel 1-løpet på Zandvoort. Hun skal fremføre den nederlandske nasjonalsangen, som ble annonsert på Radio 538. Sangerinnen er musikalsk akkompagnert av Royal Air Force Orchestra. Hun etterfølger Davina Michelle (26) som fremførte Wilhelmus under fjorårets utgave.

Zandvoort - hovedtribune
Relaterte artikler:
pip
Utskriftsvennlig, PDF og e-post