Fra kundens perspektiv er valgfrihet ønskelig.

Snart vil Bliepen også sette din verden i bevegelse og vise deg hva bevegelsesfrihet gjør med deg. Fra offentlig transport til scooter, fra sykkel til taxi. Mobilitet kommer i alle former for alle. Nettverket er den nye plattformen der transportselskaper, lokale tilbydere av delt mobilitet og forbrukere finner hverandre og i fellesskap legger til rette for mobilitet.

I en verden hvor MaaS (Mobility as a Service) spiller en stadig viktigere rolle, både for jobb og fritid, ønsker nettverket også å gi mindre gründere muligheten til å delta i fremgangen. En MaaS-tjeneste kan ideelt sett støtte de aktuelle personene ved å tilby en bekymringsløs reise. Å tilby mobilitet er ikke bare ment for store selskaper eller startups som kun tilbyr egne tjenester med store markedsføringsbudsjetter. Mindre mobilitetstilbydere må også kunne delta i et marked som er i full gang.

(Teksten fortsetter under bildet)
Bliepen er den nye plattformen for transportselskaper og lokale tilbydere av delt mobilitet.

Hva er Blipen?

Hos Eindhoven-programvareselskapet Pitane Mobility tror de at når man gjør det enkelt for forbrukere å kjøpe mobilitet, genereres det mer omsetning, lojalitet og reiser. Bliepen-nettverket er markedsplassen der tilbud og etterspørsel møtes. Dette kan gjøres ved å bruke apper med TOMP API-teknologi eller ved å bestille via en sertifisert Bliepen bookingplattform. Ved å bruke en Bliepen QR-kode piper du tjenesten hos mobilitetsleverandøren.

Du kan allerede delta i mobilitetsnettverket ved å registrere deg som betatester. Dette er mulig som reisende, men også som mobilitetstilbyder. MaaS og Bliepen-nettverket er ennå ikke på modenhetsstadiet, mye pågår og utviklingen er i full gang. Bliepen-nettverket vil bli rullet ut til allmennheten i Nederland og Belgia i høst.

Les også  Slipp TOMP-API 1.4 under POLIS-konferansen

«Vi ser for tiden en markedsutvikling som er rettet mot at store mobilitetsleverandører utvikler sine egne MaaS-apper. Det gjør de kun for sine egne kunder. Bortsett fra noen få unntak, forfølger alle disse partene sine egne interesser, deler ikke "big data" med andre leverandører og ignorerer de europeiske MaaS-målene."

Gerrit Saey – direktør og grunnlegger av Pitane Mobility

Pitane Mobility er en del av Pitane BV og ble grunnlagt i 1999. Selskapet er ledende innen programvarespesialister for MaaS, student- og omsorgstransport, programvare for taxitransport, trafikkkontroll og kontrollsentraler. Selskapet er lokalisert i Eindhoven på Eindhoven Airport forretningspark.

Relaterte artikler:
Kalenderpakke
Utskriftsvennlig, PDF og e-post