Det er mulig å bruke tre ulike taksttyper, ulik takst for hver biltype.

De siste årene har det blitt laget mange nettsider i WordPress, inkludert nettsidene til mange taxiselskaper. Kjører nettstedet ditt på WordPress? Da har Eindhoven-programvareselskapet Pitane BV et fint tillegg til nettsiden til et taxiselskap. Pitane WordPress Plugin gir kunden muligheten til å bestille turer direkte i agendapakken din basert på forhåndsinnstilte parametere. Plug-ins er vanligvis laget for å utvide et program eller gi det flere muligheter.

regulerbar

Det er mulig å bruke tre ulike taksttyper, ulik takst for hver biltype. Basert på de angitte takstkodene beregnes prisen og vises til kunden under bestillingen. Kunden har mulighet til å velge taxi, buss eller rullestolbuss for bestillingen. Basert på kjøretøytypen brukes den tilhørende takst-ID for beregningen. Fordi husstiler er forskjellige fra hverandre, har de valgt å gjøre Pitane WordPress Plugin fullt fargejusterbar. På denne måten kan du fullt ut tilpasse Plugin basert på stilen på nettstedet ditt.

teknikk

WordPress-plugins er små stykker programvare som ytterligere utvider funksjonaliteten til WordPress-nettstedet ditt. Fordi hver WordPress-bruker har forskjellige behov og ønsker, er ikke disse funksjonene inkludert i kjernen av WordPress. Pitane WordPress Plugin er gratis å laste ned herfra nedlasting link. Du trenger bare et API-token som kommuniserer med Pitane API V3 for å kunne beregne turer og gjøre bestillinger

Les også  Taxi- og helsetransport streiker fredag ​​18. november
WordPress.org-integrasjon

For å installere en plugin på nettstedet ditt trenger du en administratorkonto. Hvis du har abonnent-, skribent-, forfatter- eller redaktørrettigheter, vil du ikke kunne installere en plugin. WordPress er en åpen kildekode-programvare, som betyr at kildekoden til systemet er offentlig og at programmerere kan legge til deler til den som du kan bruke til nettstedet ditt. Disse delene kalles plugins i WordPress.

Relaterte artikler:
Kalenderpakke
Utskriftsvennlig, PDF og e-post