Ta deg god tid til turen denne helgen og ta hensyn til folkemengder,

2., 3. og 4. september 2022 vil Circuit Zandvoort igjen fylles opp med tusenvis av racingfans for Formel 1 Heineken Dutch Grand Prix. I fjor var det ilddåp for Zandvoort og i år vil Max snu badebyen enda mer på hodet som regjerende verdensmester. Redaksjonen vår vil være der igjen i år og rapportere.

billetter

Zandvoort aan Zee er bra tilgjengelig med tog. Zandvoort-banen ligger omtrent en 15-minutters spasertur fra stasjonen. Etter en kort togtur fra hovedstaden kan du allerede ha tærne i sanden eller nyte Formel 1 Grand Prix. Hvis du er smart, kjøp returbilletten til Zandvoort aan Zee online og hopp over køen ved billettautomaten. 

NS har stilt to ulike returbilletter til disposisjon for dette løpsarrangementet. Den nederlandske Grand Prix-dagen-retur som du kan reise til og fra Zandvoort aan Zee-stasjon innen en dag. Og den spesielle nederlandske Grand Prix Multi-Day Return. Denne returen består av to billetter, en for utreisen og en for returreisen til/fra Zandvoort aan Zee stasjon. Begge billettene er gyldige i 2. klasse og kan brukes 1., 2., 3. eller 4. september 2022. Togene mellom Amsterdam Central og Zandvoort aan Zee stopper på alle mellomstasjoner unntatt Overveen stasjon på grunn av den endrede rutetabellen.

(Teksten fortsetter under bildet)

Du må parkere sykkelen i løpet av Formel 1-helgen. Gjør du ikke dette, risikerer du at sykkelen din blir fjernet. Vi gjør dette av sikkerhets- og tilgjengelighetshensyn.

Zandvoort er alltid tilgjengelig, selv med bil. Beboere, gründere, leverandører, omsorgsleverandører og interessenter får pass. Uten pass kan du ikke kjøre inn i Zandvoort med motorvogn fra torsdag 1. september kl. 05 til senest mandag 00. september kl. 5. Du kan søke om pass frem til 05. august. Det er ikke lenger mulig å sende inn søknad.

Les også  Billigere kollektivtransport er ingen grunn til å la bilen stå hjemme

Holde et øye med! Et pass er ikke en parkeringstillatelse. De store parkeringsplassene og parkeringsplassene er ikke tilgjengelig rett før og under løpsdagene. Ønsker du å parkere i Zandvoort i disse dager, må du ha en parkeringsplass på egen eiendom eller gyldig parkeringstillatelse. Dersom du som besøkende bor på hotell, hytte eller campingplass i Zandvoort i denne perioden, vil overnattingsadressen din gi deg informasjon om parkeringsmuligheter og pass.

buss

Vil du komme deg raskt og enkelt til Grand Prix Zandvoort og tilbake? Ta bussen! Connexxion jobber sammen med Dutch Grand Prix og har en DGP Day-billett som tar deg opp til 250 meters gange fra hovedinngangen. Det kunne ikke vært bedre! Dagsbilletten gjelder for én person på alle busslinjer fra Connexxion i Amstelland Meerlanden-regionen (inkludert Haarlemmermeer, Amstelveen og Amsterdam) og Haarlem-IJmond. De gir ekstra busser (10-12x per time), så hvert 5/6 minutt. Du trenger ikke gjøre noe for hjemreisen. Etterpå velger du bussen som går igjen på samme holdeplass der du ankom. Du kan sjekke inn igjen med DGP-dagsbilletten din. En buss går hvert 5. minutt frem til kl. 21.15.

Relaterte artikler:
App Stores
Utskriftsvennlig, PDF og e-post