DVDP-bredde=

Denne helgen er det på tide igjen, Formel 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022 på Zandvoort-banen. Verdenskjente sjåfører som vår egen Max Verstappen vil konkurrere om førstepremien under denne Formel 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022. Skrikende dekk og brølende motorer, fans kan unne seg igjen under denne begivenheten. Dette vil bringe en enorm tilstrømning av fans til banen. I fjor ble det også en stor suksess da Formel 1 var tilbake i Zandvoort etter 36 år.

I år blir det igjen et opptog, med flere opptredener av artister. Den verdensberømte DJ-en Afrojack vil fremføre den offisielle Formel 4 Heineken Dutch Grand Prix-sangen 1 sammen med DJ-duoen DubVision søndag 2022. september. Det blir også et spektakulært show i forkant av løpet. Artister som DJ La Fuente, Kris Kross Amsterdam, Lucas og Steve, STUK, Emma Heesters, Antoon og Floor Jansen opptrer denne helgen. Badebyen skal snus på hodet igjen.

De samfunnet har vært opptatt i månedsvis med forberedelser som parkeringsvedtak og passeringer rundt Formel 1. Ordføreren i Zandvoort har annonsert en nødforordning for Formel 1. I denne nødforordningen er det forbudt å ha med seg en drone i Zandvoort kommune fra 1. til 4 sept. Luftrommet over Zandvoort er stengt for droner. Dette er fordi det å fly droner her utgjør en fare for sikkerheten til flytrafikken, besøkende til Formel 1 og innbyggerne.

Utskriftsvennlig, PDF og e-post