Hvert barn i Nederland fortjener bekymringsløs omsorg.

Drosjeselskapet som har gjennomført alle turer til dags dato for Groei & Glunder og Vesper har stoppet transporten med umiddelbar virkning. Det betyr at dusinvis av barn ikke kan tas med til gruppene. Anne-Sophie Schürmannm, grunnlegger av Groei & Glunder og Vesper BSO+, etterlyser hvem som kan hjelpe til med kjøreturer for barn i Amsterdam. Det innebærer å hente på skolen og bringe det til gruppene.

Vekst og lykke

Growth & Glunder hjelper barn til å vokse i sitt eget tempo. De står ved siden av barnet, dere vokser tross alt fortere sammen enn alene. På en leken måte lærer de nye ferdigheter steg for steg, de utforsker det ukjente og lærer å være stolte av seg selv med et stort smil. Oppdraget er å gi passende omsorg for alle barn i Nederland, inkludert barn med atferdsproblemer og/eller en (mild) intellektuell funksjonshemming.

Vekst & Glunder tilbyr spesialisert familie-, skole- og gruppeveiledning til barn med utviklingshemming. Bie Vekst og lykke fokuserer på den sosiale, emosjonelle og personlige utviklingen til barnet. Målrettede spill og aktiviteter stimulerer utviklingen av et positivt selvbilde, selvtillit og sosiale ferdigheter. Positivt foreldreskap er nøkkelen.

Vesper

Oppdraget til Vesper tilbyr passende omsorg for alle barn i Nederland, inkludert barn med atferdsproblemer og/eller en (lett) intellektuell funksjonshemming. Alle skoler i Nederland er forpliktet til å arrangere barnepass for elevene sine, men spesialundervisning er unntatt fra dette. Elever i spesialpedagogikk trenger generelt mer (positiv) oppmerksomhet, struktur og tydelighet. Nettopp for denne sårbare målgruppen er ikke barnehage eller fritidstilbud tilgjengelig.

Les også  Reiser med debetkort hos GVB og EBS

tilbud

Martijn Kersing, regissør , har siden annonsert via LinkedIn at firmaet hans kanskje kan ordne noen varebiler som ansatte i Groei & Glunder og Vesper BSO+ kan hente barna med selv. De kjører ikke selv i Amsterdam, men tilbudet er uansett en veldig hyggelig gest. Vi søker nå etter frivillige som kanskje kan hjelpe til med å løse problemene med varebilene de neste ukene.

Anne-Sophie Schürmannm

Kollegene hennes bør ikke kalle henne 'sjef', for Anne-Sophie Schürmann tror ikke på hierarki. Etter utdanningen som klinisk utviklingspsykolog begynte hun å jobbe som ungdomsrådgiver ved ulike ungdomsinstitusjoner. Gang på gang løp hun inn i å sette protokoller først i stedet for behovene til menneskene hun jobbet med. Det måtte være annerledes. I 2014 grunnla hun ungdomsomsorgsbedriften Groei & Glunder, som støtter barn og familier som trenger ekstra omsorg. Det er nå rundt sytti familierådgivere som jobber i Nord-Holland og Gooi-regionen.

Relaterte artikler:
Kalenderpakke
Utskriftsvennlig, PDF og e-post