Streiker er suspendert.

Jernbaneselskapet NS og fagforeningene har kommet til enighet etter lange og vanskelige tariffforhandlinger. De varslede streikene denne uken er derfor suspendert. Statssekretær Vivianne Heijnen (Infrastruktur og vannforvaltning) er glad for at fagforeningene og NS er blitt enige om en tariffavtale.

"Etter vår mening er det ikke så mye mer som kan gjøres," sier Henri Janssen i FNV Spoor. «NS måtte komme langveisfra; det var tøffe forhandlinger. Vi er fornøyde med det, for vi streiker ikke for glede. Og det er også hyggelig for reisende at streikene nå er over.»

Direktør Freek Bos i Rover passasjerforening kaller avtalen i prinsippet «en første brikke i en mye større oppgave» for togtrafikken.

Relaterte artikler:
pip
Utskriftsvennlig, PDF og e-post
Les også  KNV: "holdning FNV sosialt uansvarlig"