Pitane bilde

Du vil snart kunne fly til nye destinasjoner fra Eindhoven flyplass. Eindhoven Airport annonserte nylig at TUI vil fly to ganger i uken mellom Eindhoven og Sal på Kapp Verde fra 2. november. Flyene vil bli operert på onsdager og søndager. TUI sluttet å fly mellom Eindhoven og Kapp Verde i slutten av mars 2020 på grunn av koronapandemien. Det ungarske flyselskapet Wizz Air gjenopptok denne måneden fra Eindhoven til destinasjonen Chisinau (hovedstaden i Moldova). Flyene opereres på onsdager og søndager. Wizz Air avviklet denne destinasjonen fra Eindhoven tidligere på grunn av krigen i Ukraina.

Det ungarske flyselskapet Wizz Air vil koble Eindhoven lufthavn med den rumenske byen Suceava fra 17. desember. Fra da av vil Wizz Air fly to ganger i uken (tirsdag og lørdag) mellom Eindhoven og byen nordøst i Romania. Flyvningene vil bli operert med en Airbus A321NEO. Destinasjonen er spesielt interessant for reisende som reiser mellom Eindhoven og Suceava på jobb. Med tillegg av denne destinasjonen er Eindhoven lufthavn koblet til fire byer i Romania. Bucuresti, Iasi og Cluj Napoca var allerede destinasjoner fra Eindhoven flyplass.

Eindhovense airport kunngjorde nylig at Transavia vil fly mellom Eindhoven og den franske byen Bordeaux i sommersesongen 2023. Den første flyvningen er planlagt til 30. mars. Flyene opereres på mandag, torsdag, fredag ​​og søndag. Bordeaux er kjent over hele verden for vinene fra området. Men byen har også attraksjoner som arkitekturen og ulike museer som nyter internasjonal berømmelse. En del av byen - "Port de la Lune", som refererer til formen på elven Garonne som renner gjennom byen - er på UNESCOs verdensarvliste.

Utskriftsvennlig, PDF og e-post