DVDP-bredde=

Renere og mer sosialt 

I desember 2021 kom bol.com og Cyclone til enighet om en majoritetsandel av bol.com i Cyclone. Den nederlandske myndigheten for forbrukere og markeder godkjente dette strategiske partnerskapet i mai, hvoretter transaksjonen ble fullført. Cyclone og bol.com ønsker å gjøre leveringen renere og mer sosial. Ved å samarbeide akselererer selskapene denne ambisjonen. Levering med lastesykler er utslippsfri og holder boligområder trygge. Cycloons leverandører utgjør forskjellen i dette. Drevet av 'brune smørbrød' leverer de pakker over hele Nederland. Hundrevis av personer med (tidligere) avstand fra arbeidsmarkedet er ansatt i bedriften. På tjue år har Cycloon vokst til det største bærekraftige og sosiale sykkelnettverket i verden. 

Syklonrød og bol.com-blå 

Cycloon er aktiv i mer enn seksti byer i Nederland, og antallet fortsetter å vokse. Samarbeidet mellom Cycloon og bol.com er visuelt forbedret fordi begge merkene er synlige på noen av lastesyklene. Logoene på denne er hvite, og syklonrød og bol.com-blå sørger for en flott gjenkjennelse i gatene. Cycloon har også utviklet en helt ny husstil samtidig, fordi Cycloon også vil fortsette å eksistere som et selvstendig merke på for eksempel lastesykler, klær og andre uttrykk. Denne nye husstilen kan selvfølgelig også sees på den delen av lastesyklene som bærer både merkefargene Cycloon og bol.com.  

Om syklon
Syklon, er ledende innen grønn og sosial levering. Cycloons oppdrag er å sette i gang leveringsmarkedet, slik at det blir grønnere og mer sosialt. Basert på dette oppdraget tok Cycloon i 2016 initiativet til å sette opp et nasjonalt nettverk for sykkelbud og leverer nå til mer enn 60 byer. For eksempel ble en landsdekkende pakketjeneste med ca 950 sykkelbud en realitet. I tillegg sysselsetter Cycloon 650 postbud med (tidligere) avstand fra arbeidsmarkedet.

Om bol.com 

Bol.com ble grunnlagt i Nederland i 1999 fra en byggeplass i Vianen. Bol.com var den første nettbokhandelen i Europa. Mer enn 20 år senere er bol.com en av de største e-handelsplattformene i Belgia og Nederland med et sortiment på mer enn 47 millioner artikler i dusinvis av produktkategorier, med fokus på non-food. Bol.com ønsker alltid å tilby sine kunder bekvemmelighet, pålitelighet og valgmuligheter, hvor og når som helst. Plattformen gjør dette sammen med 50.000 13 lokale gründere som selger til XNUMX millioner nederlandske og belgiske kunder via bol.com. Bol.com tror på kraften i samarbeid, fordi bare sammen med salgspartnere kan bol.com tilby sine kunder den beste shoppingen (opplevelsen). Som en 'butikk for oss alle' bør alle kunne gå til bol.com.   

Bol.com ønsker å gjøre det bedre hver dag: fra pakking og levering så økonomisk som mulig til å bruke 100 prosent vind- og solenergi i bygningene. Bol.com ønsker å gjøre en mer bærekraftig livsstil enklere, sammen med et nettverk av leverandører, salgspartnere, kolleger og millioner av kunder. Med det bærekraftige utvalget ønsker bol.com å hjelpe kundene med å ta et bevisst valg og plattformen ønsker å redusere CO2-utslippene per pakke så mye som mulig. De resterende utslippene utlignes. For de 50.000 2022 salgspartnerne som selger via plattformen, kompenserer bol.com også for operasjonelle utslipp. Fra XNUMX bol.com klimanøytral i henhold til Climate Neutral Certification-standarden, ifølge nettbutikken.

Bilde over: Bildebank Bol.com

Utskriftsvennlig, PDF og e-post