Driver taxiselskaper med messer og innovasjon?

Halvtomme haller og påfallende fraværende utstillere på messer er ikke gode signaler for mange sektorer. Taxiselskaper vil også snart kunne delta på messa i Houten. Taxi Expo er arrangementet for taxientreprenører og kunder. Taxi Expo består av messe, verksteder og Landskongressen Kontraktstransport. Temaene for årets messeutgave er mangfoldige. 

For eksempel snakker styreleder i Royal Dutch Transport Bertho Eckardt om tingenes tilstand for målgruppetransport post-corona. Henk van Gelderen (AIM) vil diskutere hvordan målgruppetransport kan organiseres mer effektivt samtidig som kvaliteten opprettholdes. Jan Troost, som erfaringsekspert, forteller om transportbehovet til brukeren og hva de møter.

Interessen for transport av frivillige er økende. Marieke Boon og Femke Nannes stiller spørsmålet om dette er brødran eller en mulighet for sektoren? Uansett krever dagens tidspunkt justering av oppdragsgivere og tilbydere. Under Taxi Expo vil Advokat & Rådgiver Tim Robben diskutere usikkerheter under gjennomføringsfasen av et anbud.

Prosessleder for fornyelse av målgruppetransport Bas Witte fra provinsen Utrecht ønsker å diskutere integrering av målgruppetransport og kollektivtransport med de tilstedeværende. Fra november i år kan innehavere av Regiotaxi Utrecht WMO-pass reise gratis. Prosesslederen forklarer denne piloten, i helheten av programmet, og forklarer hva som er involvert i gjennomføringen av rettssaken.

(Teksten fortsetter under bildet)
Taxi Expo Houten

En undersøkelse viser at mange bedrifter nå er opptatt med andre ting. Den akutte mangelen på sjåfører tvinger mange gründere til å sette seg bak rattet i drosjen selv. Lite eller ingen tid til å besøke messer eller verksteder. Etter to år med elendighet er det nåpress på' i drosjesektoren for å tilbakebetale utsatt betaling. I tillegg har den økonomiske situasjonen endret seg noe. Vi er i en stor energikrise.

innovasjon

Det er imidlertid ingen grunn til panikk foreløpig. Mindre folkemengder har også sine fordeler. Entreprenører som finner tid til å besøke en messe, kan kanskje være mer oppmerksom på hva utstillerne tilbyr på messen. Selv om investeringer innenfor sektoren er på baksiden, er det ingen mangel på innovasjon. Men hver mynt har to sider.

Taxi Expo '22 finner sted kl 6 Oktober 2022 på Expo Houten.

Relaterte artikler:
Kalenderpakke
Utskriftsvennlig, PDF og e-post