For tredje gang går Sunweb, Tomorrowland og Alpe d'Huez sammen for å arrangere verdens mest imponerende vinterdansefestival. Fra 18. til 25. mars 2023 kan morgendagens folk komme sammen igjen for en unik vintersportsferie og festivalopplevelse i en fantastisk høyde på mer enn 2000 meter i skistedet Alpe d'Huez. Tomorrowland Winter tilbyr et totalkonsept der Sunweb som eksklusiv reisepartner tar seg av alle bestillinger for tusenvis av vintersportsentusiaster og festivalgjengere. Via Sunweb bestiller du det spesielle fjellpasset med et opphold i en av landsbyene rundt, du kan oppgradere festivalbillettene dine med en kveld i Alpe d'Huez og du bestiller transport til ditt oppholdssted.

Ultimate vintersportsferie og festivalopplevelse

Fra 18. til 25. mars 2023 vil det franske skistedet Alpe d'Huez handle om ski, snowboard og festing i en magisk Tomorrowland-setting. For tredje gang allerede sikrer det intensive samarbeidet mellom de tre partene – Alpe d'Huez skiområde, festivalarrangør Tomorrowland og turoperatør Sunweb – organiseringen av den største dansefestivalplassen i fjellet, med ulike scener som er eksklusivt tilgjengelige. til morgendagens folk. Vinterutgaven 2023 garanterer nok en gang en imponerende opplevelse med mer enn 100 av de beste DJ-ene i verden, inkludert Netsky, Afrojack, Lost Frequency, Martin Garrix og Dimitri Vegas & Like Mike, som presterer det beste av det beste fra 2.000 til 3.300 meter over havet.vil gi seg.

Den største skituroperatøren, den største festivalarrangøren og det velkjente franske skianlegget slår seg igjen sammen for den ultimate vintersportsferien og festivalopplevelsen i de franske alpene. Alle tre parter er nødvendige og deres rolle bør ikke undervurderes. Alpe d'Huez gjør sitt skiområde eksklusivt tilgjengelig for festivalen, Tomorrowland Winter gir en enestående opplevelse og organisering av festivalen og Sunweb er den eneste turoperatøren under festivalen. Dette dreier seg om å utvikle og vedlikeholde bookingnettstedet og ta seg av hele reisen og oppholdet til de besøkende.

«Tomorrowland Winter er fortsatt et sterkt konsept som appellerer til fantasien. Den internasjonale karakteren og blandingen av festivalen og et av de beste ski- og snowboardområdene i verden gjør Tomorrowland Winter til det ultimate for revelers og vintersportfans. Vi støtter kundereisen fra orientering og booking til ettervern. Vi gjør også alt vi kan for å hjelpe våre reisende der de trenger det og hvor vi kan tilby merverdi. Som en eksklusiv reisepartner gjør vi alt vi kan for å gi «Morgendagens folk» en opplevelse for livet.»

Tim Van den Bergh, direktør for sol- og strandferier og spesialiteter i Sunweb Group.

Dieharde vintersportentusiaster er også mer enn velkomne
Pakkene med overnatting i Alpe d'Huez for hele opplevelsen kan bestilles via Tomorrowland Winter-arrangementssiden. Dieharde vintersportsentusiaster, hvor alt dreier seg om ski eller snowboard, kan besøke Sunweb for å oppleve den unike festivalen i bakkene i skiområdet på dagtid. Det spesielle fjellpasset kan bestilles eksklusivt via Sunweb-nettstedet med overnatting i de omkringliggende landsbyene Oz-en-Oisans eller Villard-Reculas. Festivalgjengere som ønsker å fortsette festen om kvelden i Alpe d'Huez kan bestille sine festivalbilletter gjennom Sunweb for én kveld eller oppgradere for hele oppholdet (så lenge beholdningen rekker). Det er også mulig å bestille transport tilbake til ditt oppholdssted gjennom turoperatøren.

Start billettsalget
Første del av billettsalget startet nylig. 7-dagers pakkene med overnatting i Alpe d'Huez kan bestilles via Tomorrowland Winter eventside. Pakkene på 7 dager med overnatting i landsbyene rundt kan bestilles samme dag på kvelden via Sunweb. Salget av 1-dagers pakkene og 14-dagers billettene starter fra henholdsvis 4. oktober og 1. oktober, både for opphold i Alpe d'Huez via Tomorrowland Winter-arrangementsstedet og i de omkringliggende landsbyene via Sunweb, ifølge reiseselskap.

"Vi er ekstremt stolte over at vi igjen kan bruke vår ekspertise som partner til Tomorrowland Winter for å sette opp alle trinn i bestillingsprosessen for vintersportsentusiastene og festdeltakerne. Dette prosjektet er også en opplevelse i seg selv for våre ansatte. I tillegg til at våre utviklere har bygget nettsiden i månedsvis, brukes arrangementet også til vår medarbeideropplevelse. Tross alt ønsker vi å tilby merverdi der det er mulig.»

Tim Van den Bergh, direktør for sol- og strandferier og spesialiteter i Sunweb Group.
Utskriftsvennlig, PDF og e-post