Normal reisetid mellom parkeringsplassen og motorveien er vanligvis maks 10 minutter, men det er annerledes nå.

Lange ventetider gjelder ikke bare på flyplassene. Trafikken og ventetidene på veien er også ekstreme rundt Eindhoven lufthavn. Reisetider på opptil mer enn 60 minutter ekstra for å nå motorveien fra parkeringsplassen rundt flyplassen er dagens orden. 

Normal reisetid mellom flyplassen og motorveien er vanligvis maksimalt 10 minutter, men det er annerledes nå. Stengte veier, anleggsarbeid, lyskryss som ikke fungerer, trafikkledere som ser desperat på og dårlige værforhold er ingrediensene for fullstendig trafikkaos. De som ikke har noe å gjøre rundt flyplassen i disse dager, bør holde seg unna det.

Siden 29. august er det satt i gang ombyggingen av krysset Flyplassveien – Spottersweg – Landsard. Dette arbeidet vil pågå til 7. oktober 2022. Det er satt opp omkjøringer for syklister så vel som for biltrafikk, men det går galt hver dag. Det er grusomhet, spesielt når alle kommer hjem fra bedriftene fra klokken 16.00.

busslinjer

Arbeidet vil også påvirke rutene til rutebusser. Busslinje 400 går via Anthony Fokkerweg til Airportweg og er derfor ikke en forbindelse for Brainport Industries Campus. Busslinje 10 kjører også en alternativ rute. Busslinje 10 har riktignok stopp ved Brainport Industries Campus, men vil ikke være koblet til Eindhoven lufthavn under arbeidet.

Etter 7. oktober 2022 vil prosjektet Road Structure Eindhoven Northwest – Main Infrastructure være klart og rekonstruksjonen av Airport Road vil da starte (fra 10. oktober 2022). Så den som ønsker å nå Eindhoven lufthavn må bruke ekstra tid på å nå motorveien de neste ukene

Les også  Heijmans vinner anbudet på Eindhoven lufthavn
Relaterte artikler:
Lange ventetider gjelder ikke bare på flyplassene.
pip
Utskriftsvennlig, PDF og e-post