TUI-sjef og ANVR-formann Arjan Kers sier at regjeringen bevisst ikke løser kaoset på Schiphol.

De neste månedene vil kapasiteten på Schiphol reduseres med 22 %. Tusenvis av flyreiser er kansellert, noe KLM sier vil lide mer enn 100 millioner euro i skade. Den nederlandske avdelingen av Air France-KLM spår at de nylig annonserte restriksjonene på Schiphol, en reduksjon på ikke mindre enn 22 %, vil vare hele vintersesongen og perioden frem til mars.

Flyplassoperatøren hadde tidligere redusert det maksimale antallet lokale avreisende passasjerer med et gjennomsnitt på 9.250 18 passasjerer, eller 31 % per dag, frem til minst XNUMX. oktober. KLM har tidligere antydet at å begrense antall passasjerer ikke kan være et langsiktig tiltak, men det virker nå slik, ifølge Marjan Rintel, administrerende direktør i flyselskapet. De nye vinterrestriksjonene på Schiphol gir ikke noe perspektiv.

konspirasjonsteorier

Ekkelheten fortsetter. Ifølge Frank Oostdam i ANVR er det svært lite komfort og vi får sikkerhet tilbake. Når du får plass kan du reise garantert.  Reisende på Schiphol er fortsatt i dvale i flere måneder. TUI-sjef og ANVR-formann Arjan Kers sier at regjeringen er det Schiphol med vilje ikke løst. «Jeg er ikke en konspirasjonsteoretiker, men jeg kan ikke forklare det på annen måte. Elenden på Schiphol er knyttet til regjeringens krympende agenda», sier Kers i samtale med De Telegraaf.

BVNL sikkerhetskopierer Kers' konklusjon og har ikke noe godt å si om den nye kapasitetsreduksjonen for vintermånedene. «Vi står for joker internasjonalt, og det treffer økonomien vår rett inn i hjertet. Til syvende og sist vil mange arbeidsplasser gå tapt hvis det blir en sammentrekning i fremtiden, sa medlem av underhuset Wybren van Haga. Reisesektoren må også bli mer bærekraftig. Færre flyferier, flere alternativer. Likevel er ikke situasjonen på Schiphol umiddelbart forenlig med bærekraft. Flyselskaper som TUI flytter nå massevis til lokale flyplasser som Eindhoven lufthavn. Toget, som er populært blant flyklagere, er altfor tregt, for dyrt og for mange endringer. 

Les også  Corendon ignorerer Schiphol

politikk

Den nymotens styreleder i reiseparaplyorganisasjonen ANVR skiftet lser sakte men sikkert til Haag, hvor aksjonæren er. Han kobler nå punktene sammen og trekker en fast konklusjon. Fra politikken, a spilt spill, han mener. Flyplassen går med overskudd, men kuttet skal tilsynelatende ikke gjøres for å takle kaoset. Schiphol-toppen sitter fast. Schiphol sier i et svar at dette ikke er tilfelle. Ifølge toppen er sammentrekningen atskilt fra dagens problemer med egen drift, som ledelsen prøver å få orden på.

Relaterte artikler:
Tusenvis av flyreiser er kansellert, noe KLM sier vil lide mer enn 100 millioner euro i skade.
Kalenderpakke
Utskriftsvennlig, PDF og e-post