DVDP-bredde=

Heijmans vant anbudet takket være det beste forholdet mellom pris og kvalitet, som scoret høyt på samarbeid, foreslått prosjektorganisering og tilnærmingsplan.

Eindhoven Airport har valgt Heijmans som entreprenør for utvidelsen av den eksisterende passasjerterminalen på Eindhoven Airport. Den foreløpige tildelingen av den andre flyplassen i Nederland ble nylig endelig.

Heijmans vant anbudet takket være det beste forholdet mellom pris og kvalitet, som scoret høyt på samarbeid, foreslått prosjektorganisering og tilnærmingsplan. Anbudet har en forventet kontraktsverdi på over 30 millioner euro.

Mer komfort for samme passasjervolum

Utvidelsen vil gi mer komfort for reisende og ansatte fordi det snart blir mer plass til flyplassprosesser og tjenester. Flyplassen bygger ut terminalen fordi den er for liten. Terminalen er bygget for 5 millioner passasjerer per år. I 2019 (pre-corona) hadde flyplassen 6,7 millioner passasjerer. Flyplassen forventer å komme tilbake til det nivået.

(Teksten fortsetter under bildet)
Eindhoven Airport har valgt Heijmans som entreprenør for utvidelsen av den eksisterende passasjerterminalen på Eindhoven Airport.

Arbeidet gjelder utvidelse av terminalen, inkludert bagasjehåndteringsområdet, de innvendige renoveringene i avgangshallen og utvidelse av mottakshallen. Totalt dreier dette seg om ca 10.000 2 m26.000 ekstra terminalareal. Den nåværende terminalen er på cirka XNUMX XNUMX kvadratmeter.

Design, planlegging og innfasing

Det endelige designet vil være klart i første kvartal 2023. Byggestart i slutten av 2023. Utvidelsen skal stå ferdig i andre halvdel av 2025. Deler av den tas allerede i bruk i faser.

Mål og ambisjoner

Eindhoven lufthavn finner den nåværende terminalen for liten til å tilby sine reisende ønsket kvalitet og komfort. Eindhoven Airport har også ambisjon om å være CO2-nøytral innen år 2030. Heijmans gir substans til dette ved å bidra med kunnskap og kompetanse fra prosjekteringsfasen som byggeteampartner om hvordan arkitektens design kan realiseres teknisk og bærekraftig og hvordan konstruksjon kan skje. integreres i den normale operasjonelle virksomheten på Eindhoven lufthavn, ifølge byggefirma.

Midtfoto: Heijmans bildebank.

Relaterte artikler:
pip
Utskriftsvennlig, PDF og e-post