DVDP-bredde=

TUI griper muligheten til å rette oppmerksomheten mot mer bærekraftige ferier og transportformer ved å sette disse turene i vinduet under Fair Friday.

TUI Netherlands deltar ikke på Black Friday for andre gang og gir den nytt navn til Fair Friday, akkurat som i fjor. Reiseorganisasjonen ønsker å ta sitt samfunnsansvar i stedet for å gå over til rene kommersielle handlinger som stimulerer forbruket gjennom stuntpriser og elleville rabatter, fremfor gjennom et ansvarlig tilbud. Det er nettopp på denne dagen det trengs oppmerksomhet for fremtiden. Fremtiden til ferie. TUI griper muligheten til å rette oppmerksomheten mot mer bærekraftige ferier og transportformer ved å sette disse turene i vinduet under Fair Friday.

TUIs ambisjon er at hele Nederland skal bestille eller i det minste vurdere en mer bærekraftig ferie. Ferier som tar hensyn til miljø, lokal økonomi og innbyggere, grønnere energiløsninger og opphold på hotell med sertifisert miljømerke. Disse turene tilbys med Fair Travel-merket. I tillegg settes selvfølgelig byturer med tog og TUI Ski Express i søkelyset på messefredag.

(Teksten fortsetter under bildet)

Reise er fortsatt like populært som alltid. Det gjør din verden større og utvider synet ditt. Men fremtidige generasjoner må også kunne fortsette å nyte vakre reiser. Derfor blir vi nødt til å være mer økonomiske med verden og derfor også reise litt mer bevisst på ferie. Å reise er ikke en bærekraftig aktivitet, men med oppmerksomhet og fokus kan vi ta mer bevisste valg. Og ta disse trinnene TUI med Fair Travel og utvidelse av utvalget av togreiser.

"Vi vil aldri hevde at ferier er eller blir helt bærekraftige, men det er absolutt mer bevisste valg. Valg som tar hensyn til miljø, energivalg, men også lokal sysselsetting. Vi ønsker ikke å fremstå som pedantiske, men vi peker feriegjester på et mer bærekraftig alternativ Sammen med hele Nederland tar vi et skritt i riktig retning, og en Fair Friday passer mye bedre enn en Black Friday."

Relaterte artikler:
Kalenderpakke
Utskriftsvennlig, PDF og e-post