DVDP-bredde=

Routebureau Utrecht vil bli overført til provinsen Utrecht i sin nåværende form fra 2023.

Fra 1. januar 2023 vil provinsen Utrecht og 26 Utrecht-kommuner fornye samarbeidet i Routebureau Utrecht for forvaltning og vedlikehold, utvikling, informasjonstilbud og markedsføring for rekreasjonssykkel-, gang- og seilingsrutene i provinsen Utrecht. Routebureau Utrecht vil bli overført til provinsen Utrecht i sin nåværende form fra 2023.

Rutekontor Utrecht

Siden 2018 har Routebureau Utrecht vært det sentrale kontaktpunktet for 'ruterelatert rekreasjon' i provinsen Utrecht. Med fokus på kvalitet, enhetlighet og tilgjengelighet av ruter, administrerer Routebureau Utrecht de skiltede rekreasjonsrutenettverkene, inkludert sykkelrutenettverket med sykkelkryss og de skiltede turveinettverkene. Routebureau Utrecht er en kobling mellom provinsen, kommuner, ruteutviklere, administrasjonsorganisasjoner, eiendomseiere, markedsføringsorganisasjoner og parter involvert i rekreasjonsruter.

(Teksten fortsetter under bildet)
Administratorer av kommunene og provinsen Utrecht bekrefter samarbeidet i Routebureau Utrecht.

Ny organisasjon

De siste årene har Routebureau Utrecht vært en operativ del av Recreatie Midden-Nederland, som også er den utøvende organisasjonen for rekreasjonsstyrene. I forbindelse med den forestående nedleggelsen av RMN er det søkt etter en ny organisasjonsform, der samarbeidet mellom provins og kommuner forblir likeverdig og Rutekontoret fortsetter å fungere ut fra samme identitet. Fra 1. januar 2023 vil Routebureau Utrecht, i sin nåværende form, bli plassert i provinsen Utrecht.

Bekreftelse av samarbeid

Under den administrative konsultasjonen 25. november 2022 ble den fornyede avtalen signert av rekreasjonsporteføljeinnehaverne i alle kommuner og av stedfortreder Rob van Muilekom i provinsen Utrecht. Med dette bekrefter de samarbeidet innen rekreasjonsruter og rutenettene for sykling, gående og båtliv i provinsen Utrecht garantert i årene som kommer.

Les også  Kampanje 40 meter bremselengde startet
Relaterte artikler:
Taxi papir
Utskriftsvennlig, PDF og e-post