Pitane bilde

På denne nye nettsiden kan besøkende lese alt om arbeid som påvirker tilgjengeligheten til Haag.

Rådmann Anne Mulder (friluftsrom, mobilitet og Scheveningen) lanserte nylig nettstedet Bereikbarestad.denhaag.nl sammen med bydirektør for tilgjengelighet Erwin de Jong. På denne nye nettsiden kan besøkende lese alt om arbeid som påvirker tilgjengeligheten til Haag.

''Arbeid er uunngåelig ledsaget av plager, og det er irriterende. Men det er behov for arbeid for å sikre at Haag forblir lett tilgjengelig, trygt og levelig i fremtiden. Kommunen mener det er viktig at vi kommuniserer godt om aktivitetene i byen. Slik at våre beboere vet hvilke plager de kan forvente og hva planleggingen er. Dette gjør vi allerede blant annet gjennom beboerbrev, skilt på gata og sosiale medier. Den nye nettsiden er et sentralt punkt i vår kommunikasjon. Alt kommer sammen på den nettsiden, og vi kan kommunisere veldig raskt. Du kan ikke lenger endre et beboerbrev og det gjøres enkelt på nettsiden.''

(Teksten fortsetter under bildet)

Informasjon og planlegging

Op de ny nettside besøkende leser alt de trenger for å komme seg fra A til B. Nettstedet er beregnet på innbyggere, gründere og besøkende i Haag. Til hvert prosjekt vil de finne mer informasjon om arbeidet, planleggingen og omkjøringsrutene. Det er også oppgitt per prosjekt hvor de kan gå med spørsmål. Dette gjelder kun aktiviteter som påvirker tilgjengeligheten til byen. Dette kan være små kloakkarbeid, utskifting av trafikklys, tryggere kryss, men også renovering av Utrechtsebaan eller justering av trikkespor for tilgjengelige trikker, ifølge Haag kommune.

Relaterte artikler:
Togavis
Utskriftsvennlig, PDF og e-post