DVDP-bredde=

En innovativ og morsom måte å tiltrekke seg nye talenter.

Med Big Data Challenge for IT-fagfolk ønsker De Lijn å vekke interessen til potensielle fremtidige kandidater. Fra 15. september til 18. november kunne unge og erfarne fagfolk, studenter eller til og med ansatte i De Lijn delta i en nettkonkurranse og vinne flotte premier. En innovativ og morsom måte å tiltrekke seg nye talenter.

De Lijn er det flamske statlige selskapet som tilbyr offentlig transport med buss og trikk i Flandern. Cirka 3,5 millioner mennesker bruker De Lijns tjenester en eller flere ganger i året. For sin drift mottar transportselskapet tilskudd fra den flamske regionen, hovedaksjonæren. Billettsalg er den andre inntektskilden.

De Lijn

De Lijn-nettverket har omtrent 1 linjer og 000 36 stopp. Alt i alt tar bussene og trikkene omtrent 000 millioner reiser per år. Den egen flåten består av 11 busser og 2 trikker. De private selskapene som kjører på vegne av De Lijn har også egne busser. De står for halvparten av busskilometerene.

Med nesten 8 ansatte er De Lijn en av de største arbeidsgiverne i landet. De private operatørene sysselsetter også mer enn 000 mennesker. Som hovedaksjonær av Blue-bike-delte sykler, fremmer og støtter De Lijn kombimobilitet. Den siste delen av reisen kan reisende kombinere en buss- eller trikketur med en delt sykkel.

bilder: pressetjeneste De Lijn

Big Data Challenge De Lijn
Kalenderpakke
Les også  Mer komfort i nye trikker fra De Lijn
Utskriftsvennlig, PDF og e-post