DVDP-bredde=

På 7 år har Autonomy Mobility Paris blitt verdens største møte innen bærekraftig urban mobilitet.

Det nederlandske næringsbyrået (RVO) og den nederlandske ambassaden i Paris vil i fellesskap organisere paviljongen under messen. Er du aktiv i den urbane og bærekraftige mobilitetssektoren og ser du etter muligheter i det franske markedet? Ta så del i den nederlandske paviljongen 22. og 23. mars under Autonomy Mobility World Expo 2023 i Paris.

På 7 år har Autonomy Mobility Paris blitt verdens største møte innen bærekraftig urban mobilitet. Om 2 dager vil det være 8.000 deltakere fra 92 land, og det vil være 200 utstillere og 700 forretningsmøter. Under Autonomy Mobility World Expo 2023 vil du finne interessante presentasjoner, konferanser og forretningsmøter om utviklingen innen bærekraftig urban mobilitet. Den nederlandske paviljongen er det perfekte stedet for et nettverksarrangement med franske eksperter, fagfolk og potensielle forretningspartnere.

paviljong

Den nederlandsk paviljong on Autonomy Mobility Paris 2023 er ment for interessenter som er aktive innen bærekraftig mobilitet og interessert i å eksportere til eller samarbeide med Frankrike. Bedrifter som tilbyr produkter eller løsninger som passer godt inn i bærekraftig mobilitet i Frankrike eller allerede er aktive i Frankrike innen bærekraftig mobilitet er hjertelig velkomne.

Du kan tenke på sykkelindustri (klassisk, elektrisk, last, delte sykler) eller Elbiler (elbiler, ladestasjoner). Men også mass Transit (tog, trikker, e-busser, taubaner, ferger, selvkjørende biler) og Urban Logistic (eVans, leveringsutstyr). Leverandører av applikasjoner (Wayfinding, Maas, Parkering, Trafikkovervåking) eller andre former for aktiv mobilitet (scootere, butikksykler, mopeder, motorsykler) er en del av målgruppen.

Les også  Foodvalley-regionen ren på vei med hydrogen
pallen Autonomy Mobility World Expo
Relaterte artikler:
Maas avis
Utskriftsvennlig, PDF og e-post