Utskriftsvennlig, PDF og e-post
Pitane bilde

Quest Global vil være en viktig integrasjonspartner for å levere programvare og applikasjoner for TomToms Digital Cockpit-plattform.

Quest Global, en av verdens ledende leverandører av tekniske tjenester, annonserte nylig et samarbeid med TomTom, spesialisten på geolokaliseringsteknologi. Quest Global vil være en viktig integrasjonspartner for å levere programvare og applikasjoner for TomToms Digital Cockpit-plattform.

Med den økende etterspørselen etter programvaredrevne kjøretøy, vil dette strategiske partnerskapet være en forløper for OEM-er som i økende grad jobber med å tilby trygg, sikker og oppslukende teknologi til sine forbrukere. Samarbeidet vil levere neste generasjons infotainmentløsninger med en rekke tilkoblingsmuligheter og ADAS-funksjoner (Advanced Driver-Assistance System), navigasjonssystemer og underholdningsapper.

"Vi er glade for å jobbe med TomTom som en pålitelig integrasjonspartner for deres avanserte og skalerbare Digital Cockpit-plattform. Som et ledende ingeniørtjenesteselskap har vi den klare fordelen av å møte de tekniske behovene til TomTom og kundene gjennom vår globale tilstedeværelse, våre tiår med ekspertise innen bilindustrien og vårt mangfoldige og sterke team av talentfulle ingeniører, fordelene med dette samarbeidet er klare: en forbedret opplevelse for sjåfører og passasjerer på forbrukernivå og redusert time-to-market for bilprodusenter.»

(Teksten fortsetter under bildet)

Som en del av denne avtalen vil begge selskapene samarbeide med ledende OEM-er i USA, Europa og APAC. Samarbeidet mellom TomTom en QuestGlobal vil utnytte Android Automotive-økosystemet og tilby plattformoptimaliseringer for å muliggjøre sømløs integrasjon av TomToms Digital Cockpit-plattform.

"TomTom er glade for å samarbeide med Quest Global og møte markedets etterspørsel med vår innovative, trygge, sikre, kostnadseffektive og pålitelige Digital Cockpit-plattform. Vi er sikre på at Quest Global, i ordets sanneste betydning, vil være vår partner og hjelpe oss å forbedre vår oppslukende teknologi ytterligere."

Gjennom årene har TomTom brakt innovasjon til bilindustrien med sine forskjellige produkter, plattformer og teknologier. Den innovative Digital Cockpit-plattformen gir personlig tilpassede og beskyttede opplevelser på tvers av kjøretøy på tvers av merker, bilmodeller og utstyrsnivåer, og gjør det mulig for bilprodusenter å opprettholde kontrollen over merkevaren og fremtidige inntektsstrømmer gjennom kjøretøyets livssyklus.

Relaterte artikler:
DVDP