GRP

Ikoner blir også gamle, men Ford Mustang Mach-E er en virkelig interessant elbil og en fem-passasjer salong på hjul.

Når vi tenker på luksus, tenker vi vanligvis ikke på Ford. Ford har imidlertid kommet langt og lager nå biler utstyrt med nesten alt du får på en luksusbil. For taxisjåfører er Ford Mach-E en bil du kan vise frem. Mach-E er på nivå med de mest avanserte elbilene på markedet i dag. Det ser ut til at mange taxisjåfører er interessert i å kjøpe denne bilen.

Selvfølgelig er Mach-E romslig nok til å fungere som taxi, for takket være det flate gulvet og høye konstruksjonen er elbiler veldig egnet for dette arbeidet uansett. Et stort panoramaglasstak gir passasjerene god utsikt over de høye bygningene. For de som ikke ønsker det, er det montert et ekstra 22-tommers nettbrett foran baksetet.

Denne versjonen av Ford Mustang Mach-E er på markedet i Nederland og har en trafikkdyktig pris på € 53.900.

(Teksten fortsetter under bildet)
Foto: Pitane Blue - Ford Mustang Mach-E

Selv om vi er glade for at den elektriske Ford Mustang Mach-E har blitt funnet egnet som taxi, er det en trist side ved historien. Navnet 'Mustang' vil fremkalle bildet av Mach-E hos mange mennesker, noe som gjør Mustangen som har forårsaket økt hjertefrekvens for mange sportsbilentusiaster i mer enn 50 år til fortiden.

spørsmål

Les også  Snorkere tatt under karneval: store bøter og tap av førerkort

Som med alle bilmerker som i dag satser fullt på elbiler i Vest-Europa, er det små eller store problemer. Ford prøver hele tiden å gjøre Mach-E mer pålitelig. De vanligste problemene med Ford Mustang Mach-E knyttet til batteri, utstyr, problemer med ladesystemet, problemer med appen som følger med bilen, og problemer med ulike sikkerhetssystemer. 

Ifølge veihjelp Touring Wegenhulp kan vi si at Mustang egentlig ikke er en problembil, tvert imot. Uansett ser Mach-E ut til å være en ganske pålitelig bil. Med dette ser mange startproblemer og tannproblemer ut til å være en saga blott.

Relaterte artikler:
Kalenderpakke
Utskriftsvennlig, PDF og e-post