Utskriftsvennlig, PDF og e-post
App Stores

Revolusjonerende, enkel, fantastisk og effektiv.

I det dynamiske landskapet til taxiselskaper, hvor effektivitet og tilkobling er avgjørende, gjør Taxi Agenda 2.0 sin fremtredende oppføring som en revolusjonerende spillveksler. Dette banebrytende nettbaserte sendingssystemet bringer automatisering og digital tilkobling innen rekkevidde for nederlandske og belgiske taxiselskaper, og skaper et nært forhold til kunder, koordineringssentre, organisasjoner og til og med myndighetene.

Et banebrytende aspekt ved Taxi-Agenda 2.0 er unntaket fra kostbare integrasjoner eller utstyr. Den skybaserte programvaren lar bedrifter administrere hele flåten og sende turordrer via en enkel nettleser. Som et resultat utveksles verdifull data uten behov for dyre abonnementer eller tilleggsutstyr.

TOMP API

Taxi-Agenda 2.0 introduserer TOMP-API (Transport Operator to Mobility Provider-Application Programming Interface), et standardisert teknisk grensesnitt utviklet spesielt for MaaS-leverandører (Mobility as a Service) og transportselskaper. Dette innovative API-et muliggjør strukturert datautveksling og samarbeid.

Brukergrensesnittet til Taxi-Agenda 2.0 presenterer alle nødvendige funksjoner på en oversiktlig måte, noe som gjør administrasjonen enklere enn noen gang. Fra tilbudsforespørsler til demoforespørsler, alt er lett tilgjengelig.

(Teksten fortsetter under bildet)

RYSK IT bringer innovasjon til persontransportbransjen. De fokuserer på utvikling av programvareløsninger for taxi og buss.

Det nye systemet tar ekspedisjon, en viktig del av enhver taxivirksomhet, til et høyere nivå av bekvemmelighet. Turplanlegging og distribusjon blant sjåfører eller partnere blir sømløs. Status på reiser er synlig på dashbordet på et øyeblikk, slik at bedrifter umiddelbart kan gripe inn der det er nødvendig.

dirigere partier

Men Taxi-Agenda 2.0 stopper ikke ved å forbedre interne forretningsprosesser. Systemet har allerede partnerskap med ulike koordinerende parter for ulike samferdselsprosjekter. Dersom det er behov for tilknytning til annen koordinerende part, er Taxi-Agenda klare til å legge til rette for dette.

Driver-appen tilbyr sjåfører en effektiv måte å planlegge og distribuere reiser på. Den gir en rask oversikt over turstatus og signaliserer hvilke turer som krever ekstra oppmerksomhet. Sjåfører kan håndtere reiser og se reisedata via appen, og garanterer jevn kommunikasjon med sentralen.

Taxi-Agenda 2.0 går ett skritt videre og introduserer gratis tilgang til On Demand-turer. Ulike parter kan plassere skyss på plattformen, som deretter kan aksepteres av Taxi-Agenda-brukere. Dette utvider mulighetene for taxiselskapene og styrker deres kundebase på en enestående måte.

Relaterte artikler:
Button