Pitane bilde

Den avviklede tjenesten til AmsEindShuttle reiser viktige spørsmål om motstandskraften og bærekraften til startups i mobilitetssektoren.

Den nye skyttelforbindelsen AmsEindShuttle, som skal ha tilbudt direkte bussforbindelse mellom Eindhoven lufthavn og Amsterdam, har endt i en pause. Initiativet til den unge gründeren Gijs van den Broek har nylig blitt avviklet, og det er ingen klarhet om fremtiden til tjenesten.

pendle

Denne skyttelbussen skulle dekke ruten to ganger om dagen fra juni, hovedsakelig for å håndtere trafikkoverbelastningen fra flypassasjerer. Forventningene var høye, blant annet fordi de klimanøytrale bussene fra anerkjente Jan de Wit Group skulle brukes. Transportselskapet bekreftet i dag per telefon den midlertidige stansen av den unge gründerens tjenester og var ikke i stand til å gi informasjon om gjenopptakelse av tjenestene.

(Teksten fortsetter under bildet)
Foto: Pitane Blue - Turbilfirma - Jan de Wit

Mens den endelige skjebnen til AmsEindShuttle ennå ikke er skrevet, er det sikkert at mobilitetsmarkedet vil fortsette å utvikle seg, og kanskje til og med en leksjon for fremtidige gründere i viktigheten av å starte med en velinformert plan og en sterk backupstrategi.

Imidlertid drømmen om Gijs van den Broek (2004) ser ut til å ha blitt satt på vent midt i skuffelse fra kunder som står overfor kansellerte turer og manglende refusjon. Kunder klager over mangel på kommunikasjon, med samtaler som ikke blir besvart og e-poster gir ingen annen respons enn defensive reaksjoner på negative anmeldelser.

En titt på plasseringen på Marinus van Meelweg i Eindhoven bekreftet at luksusbussene ikke lenger venter på passasjerer. Ambisjonen for skyttelbussen oppsto, med hans egne ord, da etterspørselen etter den ble identifisert fra flyselskaper som Ryanair og Wizzair, som Van den Broek til og med nevner som partnere på nettsiden sin når han skrev vår artikkel. bestillingsside. Etter publiseringen av artikkelen vår, ser det nå ut til at nettstedet også har blitt offline, og til tross for disse partnerskapene ser det ut til at virkeligheten tar en annen vending.

Les også  Delhi åpner dører med gratis bussreiser for ikke-binære reisende

kontakt

Enkeltpersonforetaket van den Broek handelskontor ble grunnlagt i februar 2023 og er registrert Hos Handelskammeret. Forsøk på å få mer innsikt via AmsEindShuttle-telefonsenteret resulterte i unnvikende svar fra en telefonsvarer fra Schoonhoven-selskapet. Vår forskning på dagens tilstand ga lite konkret informasjon før vi ble kontaktet av gründeren som indikerte at han ikke var fornøyd med artikkelen vår og truet med rettslige skritt. 

I mellomtiden har redaksjonen hatt telefonkontakt med van den Broek, som antydet at han ønsker å svare på artikkelen vår på e-post og fortsatt ønsker å gi en forklaring på de mottatte klagene og hvor det gikk galt med salget av billetter. Hvor fremtiden til tjenesten ligger er like uklart som de tomme stolene i trenerne. Med tjenester suspendert og kunder i limbo, gjenstår spørsmålet hvordan et lovende initiativ kan stoppes så raskt og hva neste skritt vil være for den unge gründeren og hans kunder. Uansett, vi venter på svar for å høre hans side av saken.

Relaterte artikler:
EVI.
Les også  Amsterdam er ledende innen uforsikrede scootere på veien
Utskriftsvennlig, PDF og e-post