DVDP-bredde=

Ethvert leasingselskap kan aktivere OV Reizen for sine kunder og ryttere etter eget ønske. Hvis det skjer, kan de involverte syklistene umiddelbart bestille kollektivreiser via appen.

Den største leverandøren av mobilitetskort tar nye grep for å oppmuntre til bruk av kollektivtransport blant forretningsreisende. MultiTankcard har introdusert OV Reizen, en tjeneste som gjør det mulig for leasingsjåfører å bruke offentlig transport hvor som helst i Nederland via en app. Dette trinnet er en del av en bredere bevegelse mot bærekraftige og digitale reiseløsninger.

Innovasjonen svarer på behovet for mer effektiv og bærekraftig bruk av transportformer, spesielt når bilen ikke er det optimale reisealternativet. Introduksjonen av MultiTankcard og MoveMove-appen fjerner barrierene for kollektivreiser, med reisende som nå opplever en digital billetttjeneste som er fri fra behovet for abonnement og kompleksiteten til individuelle billetter og deklarasjoner.

Etter å ha startet med MoveMove, som direkte betjener bedriftskunder som selvstendig næringsdrivende og SMB, har OV Reizen utvidet tjenesten til leasingselskaper. Dette innebærer at en betydelig gruppe på rundt 500.000 XNUMX leasingsjåfører har tilgang til en strømlinjeformet måte å reise kollektivt på, tilrettelagt av arbeidsgiver. Dette oppmuntres av appens enkelhet og det faktum at kollektivtransportkostnadene er sømløst integrert i forretningsdriften, som en del av MultiTankcards faktureringstjenester.

(Teksten fortsetter under bildet)
MultiTank-kort

"Med denne innovasjonen gjør vi kollektivtrafikken mer attraktiv for denne målgruppen. Til syvende og sist er kollektivtransport et smartere alternativ til bilen i mange situasjoner. Vurder for eksempel et kundebesøk i sentrum, eller om du ønsker å jobbe fleksibelt under en lang togtur. Og alt dette bidrar også i en mer bærekraftig verden med færre trafikkork."

Roozeman trekker frem brukervennligheten og attraktiviteten til tjenesten og illustrerer hvordan tjenesten senker barrierer og gjør kollektivtransport til et mer attraktivt alternativ for forretningssjåfører som vanligvis blir konfrontert med ulempene med separate kollektivkort og deklarasjonsprosessen. «MultiTankcard betjener en enorm gruppe på mer enn en halv million forretningsbilister, som nå opplever hindringer for å reise med offentlig transport. Folk har ofte ikke OV-brikkekort, eller de synes det er for mye problem å deklarere separat, sier Roozeman.   

MultiTank-kort

Selskapet MultiTank-kort, en stor aktør i mobilitetssektoren og basert i Hoofddorp, har en imponerende XNUMX-årig historie innen autorisering, behandling og fakturering av forretningsreisetransaksjoner. Selskapet dekker et behov gjennom et omfattende tilbud av tjenester som går utover kjøring, og gir en integrert tilnærming til forretningsmobilitet.

Cirka 500.000 forretningssjåfører bruker betalingsplattformen, som i tillegg til bilen også legger til rette for ulike andre transportformer og relaterte tjenester, som kollektivtransport, bilvask, parkering, bilvæsker og tanking og lading i Europa. MultiTankcard har autorisert, behandlet og fakturert transaksjoner for alle former for forretningsreiser i 30 år. Med merkevaren MoveMove fokuserer selskapet på selvstendig næringsdrivende og SMB.

Relaterte artikler:
EVI.
Utskriftsvennlig, PDF og e-post