Pitane bilde

Dette initiativet har som mål å gjøre kraften til kunstig intelligens (AI) raskere tilgjengelig for et bredere spekter av passasjertransport.

I 2024 er Pitane Mobility, et etablert navn i taxisektoren, i ferd med å gjennomgå en betydelig transformasjon. Selskapet, kjent for sine pålitelige og avanserte programvareløsninger, planlegger å gå over til en Open Core-modell. Dette strategiske trekket lover en rekke fordeler for gründere og markerer en ny æra med vekst og innovasjon for selskapet.

Kjernen i dette strategiske skiftet er overgangen til en åpen kildekodemodell for den grunnleggende versjonen av Pitane Mobility-programvaren. Det betyr at brukerne får tilgang til kildekoden, som åpner for en ny verden av muligheter for justeringer, innovasjoner og samarbeid innen drosjesektoren.

kunstig intelligens

Pitane Mobility tar allerede store skritt mot fremtiden ved å flytte fokus til integrering og bruk av kunstig intelligens (AI). Dette initiativet har som mål å gjøre kraften til kunstig intelligens tilgjengelig for et bredere spekter av passasjertransport. Dette initiativet gjør avansert AI-teknologi tilgjengelig for mindre og mellomstore drosjeselskaper, som ellers kanskje ikke har ressurser til å investere i slike teknologier.

Introduksjonen av Open Core-modellen av Pitane Mobility er en game changer for mange taxiselskaper. Det tilbyr en unik kombinasjon av kostnadseffektivitet, tilpasningsevne, tilgang til innovasjon og forbedret forretningsdrift, noe som gjør det mulig for taxiselskaper å vokse og konkurrere i den dynamiske taxinæringen.

Pitane Mobilitys Open Core-modell lar gründere bruke og tilpasse kjerneprogramvaren gratis, samtidig som de har tilgang til premiumfunksjoner designet spesielt for deres avanserte forretningsbehov. Ved å starte med den kostnadseffektive åpen kildekode-versjonen kan gründere minimere de første investeringene sine og fortsatt dra nytte av en kraftig programvareplattform.

Les også  Apple setter bremser på den elektriske drømmebilen og skroter Titan-prosjektet

Pitane Mobilitys fremtid ser lys ut, og selskapet er klar til å ta kundene med på denne spennende reisen.

Etter hvert som selskaper vokser, kan de enkelt oppgradere til premiumfunksjoner som gir mer avanserte funksjoner, for eksempel omfattende dataanalyse og forbedrede kundeserviceverktøy. Til tross for sin åpen kildekode-natur, er Pitane Mobility fortsatt forpliktet til å gi pålitelig og profesjonell støtte for alle brukere, både for åpen kildekode-kjernen og for kommersielle utvidelser.

(Teksten fortsetter under bildet)
"Etter 30 år med å være innovative og ledende i taxisektoren, er tiden inne for å tilby de beste garantiene for våre kunder og brukere. Derfor har vi tatt et veloverveid valg for en Open Core-modell."

Kunder drar nytte av tre tiår med innovasjon og pålitelighet innebygd i Pitane Mobilitys programvare. Denne rike historien gir et solid fundament i åpen kildekode-kjernen til produktet for taxisektoren.

Å bruke en avansert, tilpassbar og kostnadseffektiv programvareplattform kan gi gründere et forsprang i den konkurranseutsatte taxinæringen.

Denne strategiske beslutningen fra Pitane Mobility reflekterer dens fortsatte forpliktelse til innovasjon og kundefokus. Ved å omfavne Open Core-modellen demonstrerer selskapet sin evne til å tilpasse seg endrede markedsforhold og teknologisk utvikling, samtidig som den fortsetter å levere verdi til brukerne.

partnere

Å delta i et Open Core-program som Pitane Mobility gir mange fordeler for partnere. Disse partnerne kan variere fra teknologiselskaper og programvareutviklere til distributører og tjenesteleverandører

Pitane Mobilitys Open Core-program gir partnere en unik mulighet til å utvide sin forretningshorisont, generere nye inntektsstrømmer og styrke sin markedsposisjon. Ved å jobbe med et erfarent og innovativt selskap kan partnere dra nytte av teknologisk ekspertise, omfattende støtte og verdifulle nettverksmuligheter.

Les også  Apple setter bremser på den elektriske drømmebilen og skroter Titan-prosjektet

Å delta i et åpen kildekodesamfunn gir muligheter for kunnskapsdeling og samarbeid med likesinnede fagfolk. Ved å selge eller integrere Pitane Mobilitys Open Core-programvare, kan partnere generere nye inntektskilder. Pitane Mobility kan tilby opplærings- og utdanningsressurser for å hjelpe våre partnere effektivt å bruke og markedsføre programvaren.

Partnere får tilgang til Pitane Mobilitys siste åpen kildekode og kommersielle programvareteknologier, noe som gir dem en fordel i markedet. Open Core-modellen tilbyr fleksible og skalerbare forretningsmodeller, slik at partnere kan skreddersy sine tilbud til ulike kundesegmenter.

Drosjeselskaper kan dra nytte av den siste teknologiske utviklingen som tilbys av Pitane Mobility og bidragene fra åpen kildekode-fellesskapet.

Ved å samarbeide med en etablert og innovativ aktør som Pitane Mobility kan partnere forbedre sin konkurranseposisjon i markedet.

Delta

For å registrere seg som partner for Pitane Mobilitys Open Core-modell, kan interesserte parter presentere sine ideer og forslag på en tydelig og strukturert måte for å muliggjøre effektiv vurdering og samarbeid.

Send en e-post til opencore@censys.nl og beskriv din erfaring i sektoren, spesielt innen områder som er relevante for Open Core-modellen, som programvareutvikling, IT-tjenester, taxi eller transporttjenester. Forklar i e-posten hvordan du planlegger å bruke Pitane Mobilitys Open Core-modell.

Relaterte artikler:
STARTPAKKE
Utskriftsvennlig, PDF og e-post