Utskriftsvennlig, PDF og e-post
Pitane bilde

31. desember, akkurat i tide til å ringe inn det nye året, lanserer Bolt sin drosjetjeneste i Eindhoven.

Bolt, den ledende europeiske mobilitetsplattformen, kunngjør en spennende utvikling i Brabant med et betydelig steg i Bolts ekspansjon i Nederland. Etter vellykkede implementeringer i byer som Amsterdam, Rotterdam, Haag og Utrecht, tilbyr Bolt nå også en effektiv, miljøvennlig og innovativ måte for bytransport i Eindhoven.

Bolt utmerker seg ved sitt fokus på en personlig, komfortabel og pålitelig reiseopplevelse. Tjenesten, tilgjengelig via en brukervennlig app, tilbyr ulike alternativer som standard Bolt- og XL-kjøringer, og forenkler ulike betalingsalternativer. Denne lanseringen faller sammen med feiringen av nyttårsaften og understreker viktigheten av delt mobilitet i Eindhoven. Bolt svarer på behovet for sikker og praktisk transport i ferien.

For å feire denne lanseringen introduserer Bolt en attraktiv kampanje. Nye brukere i Eindhoven kan få 50 % rabatt på de 10 første turene. Dette tilbudet legger ikke bare vekt på sikkerhet i ferien, men fremmer også bærekraftige urbane mobilitetsvaner. Å velge Bolt bidrar til et sunnere bymiljø og støtter skiftet mot bærekraftig mobilitet.

(Teksten fortsetter under bildet)

Sammen med feiringen av nyttårsaften fremhever Bolt viktigheten av delt mobilitet i Eindhoven og gir et praktisk og trygt reisealternativ for festdeltakere.

I løpet av de ti årene den har eksistert, har Bolt opplevd en imponerende vekst, med tilstedeværelse i mer enn 500 byer over hele verden. Boltpriser forblir konkurransedyktige, selv om de kan variere avhengig av faktorer som trafikk og uforutsette omstendigheter. Bolt-appen tilbyr åpenhet i priser, slik at brukere kan se kostnadene for turen på forhånd.

Les også  Skuffet: Cargoroo lastesykkel er ikke trygg for barnebarn

Bolt har nylig styrket sin forpliktelse til sikkerhet ytterligere med introduksjonen av Trip Safety Monitoring. Denne nye funksjonen gjør det mulig for plattformen å gripe inn proaktivt hvis et kjøretøy står stille i uvanlig lang tid. Dette følger en tidligere funksjon som tillater lydopptak under reiser for både sjåfører og passasjerer, for å fremme sikkerheten.

Bolt Ski

Bolt jobber ikke bare med fremtiden sammen med oss. I en tid da franske skisteder aktivt innoverer for å redusere sitt økologiske fotavtrykk, skiller en slående utvikling seg ut. En ny serviceboltski, fokusert på fremtiden for reiser til skiområder. Denne tjenesten lar skientusiaster bestille turen på forhånd til en fast pris, slik at brukerne kan planlegge transportbudsjettet uten ubehagelige overraskelser.

Ifølge Bolt avhenger prisen på Bolt Ski av typen kjøretøy som er bestilt, med brukere som kan velge mellom en sedan eller en varebil, begge egnet for transport av skiutstyr. For nå fokuserer Bolt på Lyon og Grenoble, med planer om å utvide denne tjenesten til Chambéry. Alpe d'Huez, Les Deux Alpes og Villard de Lans er tilgjengelig fra Lyon, mens steder som Val d'Isère og Courchevel er tilgjengelig fra Grenoble. Rundt tretti turer kan nå bestilles direkte via Bolt-applikasjonen

Relaterte artikler:
Les også  Begjæring: drosjer ønsker å reise med buss i nødsporet
STARTPAKKE