Utskriftsvennlig, PDF og e-post
DVDP

Gooi en Vechtstreek-regionen kan også være stolt av sin transportør med stor takknemlighet for tjenestene til Vervoer Gooi en Vechtstreek B.V..

Connexxion Taxi Services, et velkjent navn i den nederlandske transportsektoren, har nylig fått en fin bestilling. Selskapet, kjent for sin innovative tilnærming til offentlig transport, har fått forlenget kontrakten på Taxbus i Eindhoven med ett år. Denne utvidelsen er et tydelig tegn på tillit fra kunder og anerkjennelse av kvaliteten på Connexxions tjenester.

De Skattebuss, for ikke å forveksle med en vanlig taxi, tilbyr en unik tjeneste i Eindhoven. Med en fleksibel timeplan på 15 minutter før eller etter avtalt tid og mulighet for å hente eller sette av andre reisende underveis, representerer Taxbussen en effektiv og felles transportform. Denne modellen er tett på linje med det økende behovet for delte mobilitetsløsninger i urbane områder.

Et annet bemerkelsesverdig aspekt ved Taxbus i Eindhoven er dens vekt på miljøvennlighet. I tråd med byens ambisiøse miljøagenda var elektrisk kjøring en avgjørende forutsetning i tidligere anbud. Eindhoven har satt seg som mål å forbedre luftkvaliteten og har som mål å kun tillate utslippsfrie drosjer fra 2026. Connexxion har også oppnådd suksess utenfor Eindhoven. Selskapet har blitt foreløpig tildelt anbud i to områder i Tilburg, noe som indikerer en utvidelse av deres aktiviteter og innflytelse i den regionen.

(Teksten fortsetter under bildet)
Foto: Connexxion - Taxbus

Connexxion er ansvarlig for implementeringen av Taxbus i Best, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Nuenen, Veldhoven og Waalre.

I tillegg til Connexxion er det også gode nyheter for det Transport Gooi en Vechtstreek B.V. Denne transporttjenesten, som er ansvarlig for Wmo-transport og studenttransport i Gooi- og Vechtstreek-regionen, har nylig fått høye karakterer fra foreldre, omsorgspersoner og Wmo-reisende. Mer enn 600 respondenter har uttrykt sin tilfredshet med en gjennomsnittsscore på 8. Dette er en betydelig prestasjon, gitt kompleksiteten og ansvaret knyttet til denne typen transport.

I 2019 tok de kommunale myndighetene i Gooi- og Vechtstreek-regionen en banebrytende beslutning om å ta på seg organisering og implementering av Wmo-transport og studenttransport internt. Dette initiativet, som er unikt i Nederland, har ført til en mer effektiv, bærekraftig og personlig tilnærming til målgruppetransport. Resultatene fra den ferske studien bekrefter suksessen til denne tilnærmingen.

Registrering
Relaterte artikler:
STARTPAKKE