Utskriftsvennlig, PDF og e-post
Pitane bilde

Du må ta hensyn til ekstra reisetid, overføringer, omkjøringsruter og folkemengder.

ProRail, sjefen for det nederlandske jernbanenettet, har satt opp et omfattende vedlikeholds- og fornyelsesprogram som vil påvirke ulike regioner i Nederland de neste ukene. Arbeidet, som berører både infrastrukturen på banen og bomiljøet til beboerne, illustrerer balansen som må søkes mellom behov for sporvedlikehold og påvirkning på dagligliv og miljø.

Fra 9. til 18. mars skal ulike deler av banen renoveres mellom Eindhoven og Venlo, noe som gjør flere planoverganger midlertidig utilgjengelige for trafikk. Disse stengingene starter fredag ​​kveld 8. mars kl. 23.00 og vil vare til kl. 18 mandag morgen 6.00. mars. De berørte planovergangene er lokalisert i Blerick, Amerika, Deurne og Helmond, med erstatningsbusstransport levert av NS for å minimere forstyrrelser for reisende.

Arbeidet er ikke begrenset til sør i landet. Togtrafikken i Randstaden er også påvirket av vedlikeholdsdriften. ProRail samarbeider med entreprenør BAM på sporene og perrongene til Haag sentralstasjon, noe som vil føre til justerte rutetider 2. og 3. mars og 9. til 13. mars. Reisende må ta hensyn til ekstra reisetid, overføringer og omveier. Spesielt vil det ikke gå tog mellom Haag Laan van NOI og Haag Central i arbeidshelgene, der NS bruker buss og reisende også kan bruke T-banenettet.

(Teksten fortsetter under bildet)
Eindhoven
Foto: © Pitane Blue - Eindhoven stasjon

I tillegg til det fysiske arbeidet på og rundt banen, er ProRail også opptatt av å redusere støybelastningen langs banen. Multi-Year Noise Remediation Program (MJPG) fokuserer på å redusere støyforurensning for lokale innbyggere. ProRail vil i mars offentliggjøre saneringsplanen for Oisterwijk, som vil vise hvilke tiltak som gjøres for å sikre at støystandardene som er fastsatt i miljøforvaltningsloven ikke overskrides. Denne planen er et resultat av omfattende beregninger, tekniske utredninger og samråd med kommune og beboere, der støyskjermer, skinnespjeld og fasadeisolering er en del av de foreslåtte tiltakene.

Les også  Dutch Safety Board: Voorschoten togkatastrofe forblir et mysterium
Registrering
Kalenderpakke