Utskriftsvennlig, PDF og e-post
App Stores

Med dette tillegget har brukerne nå enda flere valg enn noen gang før.

(Teksten fortsetter under bildet)

I en tid hvor byer rundt om i verden tar opp utfordringene med mobilitet og bærekraft, leder Gaiyo an med innovative løsninger. Et slående eksempel på dette er det nylige samarbeidet mellom Gaiyo og GO Sharing, som baner vei for grønnere og mer tilkoblet urban mobilitet.

Gaiyo, kjent som den mest komplette mobilitetsplattformen for både bedrifter og forbrukere i Nederland, har annonsert at de utvider sitt allerede imponerende delte mobilitetstilbud gjennom full integrasjon av GO Sharings e-sykler og e-scootere. Dette tillegget bringer mer enn 3.600 e-scootere og mer enn 2.650 e-sykler fra GO Sharing til oppmerksomheten til Gaiyo App-brukere, noe som ytterligere øker tilgjengeligheten av bærekraftige transportmidler i nederlandske byer.

GO Sharing, grunnlagt i 2019 og nå en del av det tyrkiske investeringsselskapet 1000 Yatirimlar Holding, er ikke fremmed for verden av bærekraftig transport. Med et oppdrag om å gjøre byer fri for støy og forurensning, tilbyr selskapet 100 % elektriske sykler og scootere, som er tilgjengelige via en app i flere nederlandske byer, inkludert Breda, Delft, 's-Hertogenbosch, Haarlem, Leeuwarden, Den Haag , Eindhoven, Rotterdam, og snart også Amsterdam. Denne utvidelsen til Amsterdam, en by kjent for sine travle gater og høye mobilitetsbehov, understreker GO Sharings ambisjon om å gjøre bærekraftige mobilitetsalternativer mer tilgjengelige for et bredere publikum.

Gaiyo

Gaiyo er der for bedrifter som ønsker å organisere den fleksible mobiliteten til sine ansatte bedre og mer bærekraftig med bedriftsmobilitetstjenester og produkter som CO2-registrerings- og deklarasjonsverktøyet for pendling og arbeid hjemmefra, Gaiyo-kortet

Integreringen av GO Sharing i Gaiyo-appen er ikke bare et teknologisk fremskritt, men også et skritt fremover i Gaiyos oppdrag om å tilby den mest komplette løsningen for bærekraftig mobilitet. Lucien Groenhuijzen, administrerende direktør i Gaiyo, understreker viktigheten av denne milepælen: "Med tillegget av GO Sharing har brukerne nå enda flere valg enn noen gang før, noe som gjør Gaiyo til et utmerket alternativ for alle som leter etter bærekraftig og fleksibel mobilitet i urbane områder."

Les også  Ti dager med fest: byen Gent garanterer tilgjengelighet under fester

For bedrifter og private brukere Gaiyo App en alt-i-ett-løsning for bestilling, betaling og bruk av ulike former for delt transport. Dette inkluderer ikke bare e-sykler og e-scootere, men også offentlig transport, delte scootere, delte sykler og delte lastesykler, og posisjonerer Gaiyo som den billigste parkeringsappen i Nederland. Denne integrasjonen gir brukerne enestående fleksibilitet og valgfrihet, noe som gjør overgangen til mer bærekraftig transport enklere enn noen gang før.

I tråd med GO Sharings visjon om å realisere en grønn planet med mobilitet for alle, bekrefter Mudzahid Beslija, administrerende direktør i BinBin og GO Sharing, verdien av partnerskapet med Gaiyo: «Hos GO Sharing tror vi på en grønn planet med mobilitet fra alle, for alle. Ved å slå oss sammen med Gaiyo ønsker vi å bygge videre på vår visjon om å gjøre byer fri for støy og forurensning ved å gi alle tilgang til våre transportalternativer.»

Med integreringen av GO Sharing i Gaiyo-appen tar Nederland enda et skritt fremover mot en bærekraftig, fleksibel og tilgjengelig mobilitetsfremtid. Dette initiativet illustrerer hvordan teknologi og samarbeid kan føre til praktiske løsninger på noen av vår tids mest presserende utfordringer.

Relaterte artikler:
CDTONLIN