Utskriftsvennlig, PDF og e-post
Pitane bilde

Van der Valk Hotel Eindhoven ble nylig åsted for en slående begivenhet: TeamViewer Experience Day Eindhoven 2024.

Denne begivenheten tiltrakk seg oppmerksomheten til fagfolk fra IT- og logistikksektorene som fikk et glimt inn i fremtiden for digitaliserte varehus og utviklingen av ettersalgsstøtte. Et av dagens høydepunkter var presentasjonen av Tim Nieuwenhuijs, System Architect IT/OT Workplace and Security Lead hos Enexis. 

Han delte hvordan Enexis har oppnådd betydelige fordeler ved å optimalisere deres eksisterende ettersalgstjenester og vedlikeholdsoperasjoner. Presentasjonen hans ga innsikt i praktiske anvendelser av nye teknologier i energiindustrien og hvordan de kan føre til mer effektive forretningsprosesser.

En annen bemerkelsesverdig økt ble gitt av Tim Simon, Capability Lead of Platform Application Development hos Plat4mation. Han snakket om operasjonell fortreffelighet som kan oppnås gjennom integrering av TeamViewer og ServiceNow, to kraftige verktøy som fungerer sammen for å effektivisere og forbedre forretningsprosesser.

(Teksten fortsetter under bildet)
ASML
Foto: © Pitane Blue - Teamviewer Experience Day - ASML

Parallelt ga Wayan Traversat, XR SME & Software Engineer hos ASML, en overbevisende oversikt over ASMLs tilnærming til kundebehandling.

ASML, kjent for sine høyteknologiske løsninger, ser på kundebehandling som en kritisk del av sin forretningsstrategi. Integreringen av banebrytende teknologier er sentral, som Wayan illustrerte under sin presentasjon.

I et annet rom ble en stille revolusjon innen intralogistikk avduket av Leonid Poliakov, Senior Account Executive AR hos TeamViewer. Han diskuterte konseptet "pick-by-vision", en teknologi som har potensial til å øke effektiviteten i varehusene betydelig ved å gi arbeidere augmented reality-briller for å hjelpe dem med å velge produkter.

Deloitte

TeamViewer har også annonsert et samarbeid med Deloitte for å digitalisere manuelle arbeidsprosesser innen de avgjørende områdene forsyningskjede og logistikk. Dette samarbeidet fokuserer på å etablere visjonsplukking som den ledende standarden for komplekse lageroperasjoner. Som en del av dette samarbeidet vil TeamViewer og Deloitte implementere den kraftige kombinasjonen av TeamViewers vision picking-løsning og SAP Extended Warehouse Management (EWM), støttet av Deloittes erfarne logistikkkonsulenter.

Nicolas Rosseel, Alliance Lead og Ide De Clercq, EWM Manager hos Deloitte, la til en annen dimensjon til temaet effektivitetsforbedring med sin presentasjon om transformering av lagereffektivitet gjennom bruk av utvidet virkelighet i operasjonelle prosesser. Innsikten deres fremhevet hvordan AR-teknologier kan omdefinere operasjoner innenfor varehus.

Stijn Van Hoof, SAP EWM & TM CoE Lead hos Deloitte, forklarer: "Med dette samarbeidet støtter vi kundene i digital transformasjon av logistikkprosessene deres og adresserer deres mest presserende forretningsutfordringer på dette området. Bedrifter som bruker SAP EWM kan sømløst dra nytte av både Deloittes omfattende konsulenttjenester og TeamViewers bransjeledende AR-plattform for å forbedre lagerlogistikkprosessene og den generelle plukkeeffektiviteten."

Vandemoortele

Til slutt delte Koen Paeye, lagersjef hos Vandemoortele, sin suksesshistorie om implementering av pick-by-vision i sin virksomhet. Vandemoorteles sak fungerte som et praktisk eksempel på hvordan disse teknologiene kan brukes for å optimalisere daglig drift. 

(Teksten fortsetter under bildet)
Foto: © Pitane Blue - Teamviewer Experience Eindhoven 2024

Vandemoortele Group, europeisk markedsleder innen produksjon av bakeriprodukter og margariner, oljer og fett, har nylig tatt et viktig skritt i digitaliseringen av sine lagerprosesser. Dette ble gjort mulig gjennom implementeringen av TeamViewers Augmented Reality (AR)-plattform Frontline, som er spesielt utviklet for å øke effektiviteten og nøyaktigheten til lagerdrift.

På lageret i Izegem, Belgia, bruker operatørene nå smarte AR-briller som veileder dem gjennom hele plukkeprosessen. Disse brillene viser tydelige instruksjoner for neste element å velge direkte i de ansattes synsfelt. Dette systemet er fullstendig stemmestyrt, og lar hendene dine frie til å betjene palletruckene og faktisk samle inn produktene.

TeamViewer Experience Day

De TeamViewer Experience Day tilbød en rik blanding av teknologisk innsikt og praktiske eksempler som ikke bare informerte, men også inspirerte besøkende. Arrangementet understreket viktigheten av innovasjon innen kundeservice og operasjonell effektivitet, noe som er avgjørende for bedrifter som ønsker å ligge i forkant av det raskt skiftende teknologiske landskapet.

Registrering
Relaterte artikler:
App Stores