Utskriftsvennlig, PDF og e-post
Pitane bilde

Tilbakemeldingene som samles inn gjennom NMBS Lab spiller en avgjørende rolle i den pågående utviklingen og foredlingen av tjenestene NMBS tilbyr.

Belgian National Company of Belgian Railways (NMBS) lanserte i dag en ny funksjon på sin nettside som lar reisende se sammensetningen av toget deres på forhånd. Denne funksjonen gir verdifull informasjon om plassering av spesifikke vogner, som sykkelvogn og førsteklasses, og indikerer om toget er utstyrt med klimaanlegg.

Denne innovasjonen svarer på vanlige spørsmål fra reisende og forbedrer kundeservicen ved å gi åpenhet om fasilitetene om bord på togene. På et tidligere tidspunkt kunne brukere av NMBS nettside og app allerede se de forventede folkemengdene på togene, en funksjon som har vært tilgjengelig siden 2020.

Tillegget av togsammensetninger til nettsiden er foreløpig eksklusivt tilgjengelig via NMBS nettgrensesnitt, men vil også integreres i mobilappen i løpet av de kommende månedene. Senere i år er meningen at denne informasjonen også skal være synlig på digitale informasjonstavler på plattformene, noe som gjør det enda enklere for reisende å finne frem.

(Teksten fortsetter under bildet)

I tillegg til denne nye funksjonen har NMBS også lansert en oppdatert versjon av BikeOnTrain reiseplanlegger, som har eksistert i to år og allerede har 30.000 XNUMX brukere. Denne reiseplanleggeren er spesielt utviklet for reisende som ønsker å ta med seg sykkelen. Oppdateringen gir ny informasjon om tilgjengeligheten til stasjoner for syklister, for eksempel tilstedeværelsen av heiser og sykkelramper som letter adkomsten til plattformene.

Utviklingen reflekterer NMBS sitt engasjement for å gjøre togreisen enklere og mer behagelig, ved kontinuerlig å lytte til brukernes tilbakemeldinger og bruke teknologi for å forbedre tjenesten. Innføringen av den nye nettsidefunksjonen følger en periode med omfattende testing og innhenting av tilbakemeldinger via NMBS Lab, en plattform der reisende kan prøve ut og vurdere nye funksjoner før de offisielt implementeres.

Registrering
Chiron