Utskriftsvennlig, PDF og e-post
Pitane bilde

Dette er de nominerte til den 30. Herman Dessers Entrepreneurship Award.

Voka – KvK Limburg har avslørt de nominerte til den 30. utgaven av Herman Dessers Entrepreneurship Award. Johan Deburchgrave (Vandersanden), Marion Van Zon (Horeca Van Zon) og Paul Cremers (Staf Cars) konkurrerer om denne prestisjetunge prisen, som årlig deles ut til en person, bedrift eller organisasjon som har gjort en eksepsjonell innsats for provinsen Limburg.

Herman Dessers Entrepreneurship Award er ikke bare et tegn på anerkjennelse for bemerkelsesverdige prestasjoner, men også et insentiv for gründere og bedrifter til å bidra til det positive bildet av Limburg. Joris Vrancken, styreleder i Voka – KvK Limburg, understreker viktigheten av denne prisen som et middel til å støtte og oppmuntre til entreprenørskap. "Prisen understreker styrken til provinsen vår til å fortsette å vokse og blomstre, både innenfor og utenfor grensene," la han til.

Utvelgelsen av de nominerte gjøres i to trinn. En samtale via Voka-kanalene og Voka-magasinet Bedrijvig Limburg lar leserne sende inn nominasjoner. Fra disse nominasjonene vil juryen velge ut tre kandidater etter en finans- og mediatest av KPMG. Juryen består av ledende medlemmer av samfunnet, inkludert Joris Vrancken selv og Indra Dewitte, sjefredaktør for Het Belang van Limburg.

Johan Deburchgrave fra Vandersanden er en av de nominerte. Under hans ledelse lanserte selskapet nylig de første CO2-negative fasadeklossene på markedet, en første som understreker Vandersandens innovative styrke.

Marion Van Zon fra Horeca Van Zon har forvandlet familiebedriften, som startet i et kullskur, til en ledende cateringgrossist. Under hennes ledelse vokste selskapet betydelig og valgte resolutt bærekraft, noe som rettferdiggjør hennes nominasjon.

Les også  Eksplosiv vekst: Nord-Holland leder i antall nye taxiselskaper

Paul Cremers fra Staf Cars har utvidet bussselskapet betydelig og diversifisert selskapet gjennom strategiske oppkjøp og partnerskap, for eksempel med de tyske Flix-bussene. Hans innsats har gjort busstransport mer attraktiv og fremtidssikker.

(Teksten fortsetter under bildet)
Personalbiler
Foto: © Pitane Blue - Staff Cars

Vinneren av Herman Dessers Entreprenørskapspris vil bli annonsert under årlig møte «Under stjernene» 6. juni i Trixxo Arena i Hasselt. Dette arrangementet, som fungerer som en nettverksplattform for lokale gründere, vil også sette alle vinnere av Vokawards i søkelyset.

Registrering
Relaterte artikler:
Kalenderpakke