Utskriftsvennlig, PDF og e-post
InnoTrans

InnoTrans er ikke bare en plattform for å vise frem globale innovasjoner, men også en viktig begivenhet for alle som er interessert i fremtidens transportteknologi.

Fra 24. til 27. september 2024 vil fremtidens mobilitet omformes av digitalisering, elektrifisering, automatisering og bærekraft i Berlin på InnoTrans, den ledende messen for transportteknologi. Dette arrangementet, som finner sted annethvert år, tiltrekker nøkkelpersoner fra sektoren og tilbyr unike nettverksmuligheter for internasjonalt samarbeid.

Markedet åpner med en seremoni i palais.Berlin, hvor mer enn 1.000 gjester fra politikk, næringsliv og media vil være til stede. Nøkkeltalere som EUs transportkommissær Adina Valean, føderal minister for transport og digitale anliggender Dr. Volker Wissing, og Dirk Hoffmann, COO i Messe Berlin, vil offisielt åpne arrangementet.

Et av høydepunktene er paneldiskusjonen "From Hype to Reality – AI in the mobility sector", med foredragsholdere som Dr. Richard Lutz, administrerende direktør i Deutsche Bahn AG, og Mohamed Rabie Khlie, administrerende direktør i det marokkanske nasjonale jernbanebyrået.

Nytt av året er AI Mobility Lab i Hall 7.1a, hvor mer enn 30 utstillere vil presentere den siste utviklingen innen kunstig intelligens, cybersikkerhet, databeskyttelse og robotikk. Google Cloud er en av deltakerne som deler sin visjon om bruk av AI i logistikk og forsyningskjeder. Guido Massfeller, Director of Business Development Public Sector hos Google Cloud i Tyskland, understreker viktigheten av InnoTrans som et avgjørende møtepunkt for bransjen.

(Teksten fortsetter under bildet)
Adina Valean
Foto: InnoTrans - Michael Theurer, parlamentarisk statssekretær, forbundsdepartementet for digitalisering og transport Tyskland, Adina Vălean, EU-kommissær for transport, Dr. Volker Wissing, forbundsminister for digitalisering og transport Tyskland (fra venstre)

I AI Mobility Lab vil Next Generation Robotics også demonstrere sitt ARGO-system, en robotarm designet for inspeksjon av togunderstell. Dette systemet bruker avanserte AI-algoritmer for å bestemme vedlikeholdsbehov, noe som gjør vedlikehold av jernbanekjøretøy forutsigbart og mer effektivt.

CRRC Academy presenterer sin Industrial AI Open Platform, en skybasert AI-løsning beregnet på å revolusjonere industrielle systemer. ZHAO Mingyuan, visedekan ved CRRC Academy, er overbevist om virkningen av AI på digitalisering og intelligens i bransjen.

I tillegg til utstillingene tilbyr InnoTrans 2024 Det arrangeres foredrag i AI Mobility Corner og spesielle AI-turer som gjør det mulig for besøkende å komme i direkte kontakt med innovasjonene.

InnoTrans er ikke bare en plattform for å vise frem globale innovasjoner, men også en viktig begivenhet for alle som er interessert i fremtidens transportteknologi. Det er klart at digitalisering og AI vil spille en stadig viktigere rolle i hvordan vi tenker mobilitet og effektivitet i kollektivtransporten.

Registrering
Relaterte artikler:
Pitane Alexandria