Utskriftsvennlig, PDF og e-post
Pitane bilde

Red Devils dro til Stuttgart med Trident.

Det belgiske fotballaget, de røde djevlene, dro fra Brussel til Stuttgart i morges, som forberedelse til EM i 2024, den stolte partneren til de belgiske landslagene, hadde æren av å frakte laget. Til høy applaus fra Brussels Airlines-staben gikk spillerne og deres delegasjon om bord på Trident-flyet (OO-SNO; flight SN9) rundt kl. 45:1163.

Flyturen til Stuttgart markerer et spesielt øyeblikk, siden dette er den eneste gangen laget vil bruke et fly under turneringen. Innenfor Tyskland vil de røde djevlene reise med tog. Dette miljøvennlige valget understreker den økende bevisstheten i sportsverdenen om påvirkningen av reiser på miljøet.

Ved ankomst til Stuttgart, rundt klokken 11, ble de røde djevlene ønsket velkommen på flyplassen og deretter ført til overnattingsstedet deres, Schlosshotel Monrepos. Dette hotellet ligger i et fredelig og naturskjønt område, og vil fungere som deres base camp gjennom hele turneringen. Å velge et hotell utenfor byens kjas og mas gir laget roen og konsentrasjonen som trengs for å forberede seg optimalt til kampene.

Spenningen og forventningene rundt EM er til å ta og føle på, både innad i laget og blant supporterne. De røde djevlenes første kamp er berammet til 17. juni, da de møter Slovakia. Laget er fast bestemt på å gjøre en sterk start og realisere nasjonens håp.

I tillegg til den fysiske forberedelsen på banen, glemmes heller ikke den mentale forberedelsen. Laget har en stram timeplan med treningsøkter og taktiske diskusjoner. Den første treningen er berammet til i kveld, som vil være åpen for pressen i femten minutter. Dette gir journalister mulighet til å få et glimt av treningsmetodene og atmosfæren i laget.

(Teksten fortsetter under bildet)
røde djevler
Foto: © Brussels Airlines -Red Devils

De røde djevlenes avreise til Tyskland er et viktig øyeblikk i deres forberedelse til EM. Støtten fra de belgiske fansen er uvurderlig for laget. Brussels Airlines spiller en avgjørende rolle i å tilrettelegge denne reisen, og deres entusiasme og støtte ved avreise viser det sterke båndet mellom flyselskapet og fotballaget.

De røde djevlene har bevist at de er i stand til store prestasjoner tidligere, og forventningene til dette EM er høye. Spillerne er motiverte og klare til å kjempe om tittelen. De kommende ukene blir spennende for både laget og fansen som støtter dem.

Med støtte fra sine partnere, grundige forberedelser og den utrettelige støtten fra fansen, er de røde djevlene klare til å fortsette sin vei til suksess ved EM i 2024. Øynene til hele Belgia, og resten av fotballverdenen, vil fokusere på deres prestasjoner i Tyskland.

Registrering
Relaterte artikler:
Chiron