Utskriftsvennlig, PDF og e-post
Pitane bilde

Høyteknologiselskapet ASML kunngjør et samarbeid med Drop Mobility, en innovativ leverandør av delte mobilitetsløsninger.

Fra i sommer vil ASML bruke elsykler på campus, tilrettelagt av Drop Mobility, for å forbedre forbindelsen mellom Eindhoven sentralstasjon og ASML-campus. I tillegg vil e-syklene gi et pendlingsalternativ mellom ulike ASML-steder i Brainport-regionen. Teun Verschuren, medgründer av Drop Mobility, snakket entusiastisk om samarbeidet: "Vi er veldig glade for å kunne samarbeide med et selskap som ASML på denne progressive og bærekraftige måten."

ASML er fortsatt forpliktet til å forbedre fasiliteter og tjenester for å holde campus og dens omgivelser tilgjengelig. Med introduksjonen av campus e-sykler oppfordrer ASML sine ansatte til å reise på en bærekraftig måte. I samarbeid med Drop Mobility vil 1.000 e-sykler bli gjort tilgjengelig, beregnet på siste del av reisen fra Eindhoven sentralstasjon eller for pendling mellom ASML-steder. Pim de Weerd, Program Manager Access & Mobility i ASML, understreker viktigheten av dette trinnet: «Takket være samarbeidet med Drop forventer vi å være ett skritt nærmere å nå mobilitetsmålet vårt. Vi har som mål å få enda flere ansatte til å reise kollektivt. Campus e-sykler gjør det mulig å enkelt fortsette sin bærekraftige reise fra Eindhoven CS til et ASML-sted i Brainport-regionen."

oppskalering

De Weerd understreker den felles ambisjonen om å ytterligere skalere opp utvalget av sykkeldeling nær Eindhoven sentralstasjon. Dette tiltaket vil ikke bare øke tilgjengeligheten, men også gjøre tilbudet mer attraktivt for andre bedrifter i Brainport-regionen. Gjennom økt tilgjengelighet av elsykler håper ASML at flere ansatte og bedrifter vil gå over til bærekraftige transportalternativer, som til syvende og sist bidrar til en grønnere og bedre sammenhengende region.

De valgte e-sykkelmodellene fra Drop Mobility er designet som innovative delte sykler og er kombinert med avanserte dokkingstasjoner. Disse stasjonene sørger for at kjøretøyene alltid låses automatisk og lades. ASML-ansatte kan enkelt bruke disse tjenestene via en brukervennlig app. Dette innovative systemet sikrer at syklene alltid er klare til bruk, noe som gjør reisen mer effektiv og miljøvennlig.

(Teksten fortsetter under bildet)
Kalenderpakke

Drop Mobility vil ta seg av full service og vedlikehold av e-syklene. Dette inkluderer distribusjon av mer enn 1.000 e-sykler på tvers av ulike knutepunkter i og rundt steder utpekt av ASML. Daglige vurderinger og omfordelinger av elsyklene vil bli gjennomført for å sikre god tilgjengelighet på alle lokasjoner. 

Verschuren forklarer: «Vi vil sørge for at e-syklene alltid er tilgjengelige der det trengs mest. Dette betyr at vi kontinuerlig overvåker og tilpasser oss for å yte best mulig service til ASML-ansatte.”

Samarbeidet mellom ASML og Drop Mobility er et viktig skritt mot en mer bærekraftig fremtid. Ved å omfavne innovative mobilitetsløsninger viser begge selskapene hvordan teknologi og bærekraft kan gå hånd i hånd for å gjøre verden til et bedre sted.

Foto: Teun Verschuren medgründer Drop Mobility (til venstre) og Pim de Weerd Program Manager Access & Mobility of ASML (til høyre)

Registrering
Relaterte artikler:
blablabla