[responsivevoice_button voice="holländsk kvinna" buttontext="läs upp"]

Lyckligtvis har Zoo Veldhoven öppnat igen efter att ha stängts länge. Koronakrisen drabbade hårt, de var stängda för besökare från 16 mars till 8 maj. Det betyder att det inte har funnits någon inkomst under hela denna tid. Kostnaderna för vård av djuren fortsatte som normalt.

De har därför en under den perioden crowdfunding-kampanj inrättat, Målet var € 65.000 21.212 men hittills har XNUMX XNUMX euro tagits upp. Ibland kommer människor för att donera mat till djuren. Zoo Veldhoven är en privat zoo. De är därför beroende av gåvor och entréavgifter eftersom de inte stöds av regeringen eller kommunen. 

Förhoppningsvis kommer många besökare att komma till parken nu när koronaåtgärderna slappnar långsammare. Det är för närvarande bara möjligt att besöka parken om en online-bokning har gjorts. Besökaren har 2 val, del 1 av 9: 00-12: 30 och del 2 av 13: 30-17: 00. Detta för att förhindra topptider och för att garantera besökarnas och personalens säkerhet.

Corona mäter

Dessutom har alla typer av koronaåtgärder vidtagits park. När du anländer till parkeringsplatsen ges anvisningar till besökare var de kan parkera i händelse av folkmassor. Ingången hålls åtskild från utgången med spärrtejp och bonde. En envägsrutt har skapats i parken. Desinfektionsmedel sprids över parken. Terrassen och restaurangen i Bamboo-djungeln är stängd. 

Du kan emellertid få olika förfriskningar på en dispenser. Personal går också runt för att se till att allt går smidigt, eftersom alla måste hålla ett avstånd på 1,5 meter från varandra. Det finns skyltar med riktlinjer för korona i hela parken. Toalettbyggnaden innehåller vägbeskrivningar för besökare med tips om hygien. Kort sagt, Richard Loomans och hans personal är redo att ta emot besökare och ha en trevlig dag.

Läs också: Gränsöverskridande nyheter om rörlighet har sitt eget språk

äntligen bilar på parkering igen
Utskriftsvänlig, PDF och e-post