MaaS Lab har nyligen berikats med ING Bank. Som en internationell affärsbank stödjer ING aktivt kunder inom persontransporter med buss, tåg, tunnelbana och andra lägen. Parallellt arbetar ING-skalan Invisible Tickets hårt med nästa generations betalningsmetod inom kollektivtrafiken. Passagerare kan automatiskt betala för sin resa med spår- och spårningsteknik.

”Vi är stolta över att välkomna ING till MaaS Lab. INGs deltagande passar sömlöst med vår ambition att förena innovativa marknadsaktörer för att verkligen få ett öppet och inkluderande MaaS-ekosystem från marken, säger Bertho Eckhardt, ordförande MaaS-Lab.

MaaS-Lab är ett samarbete mellan alla parter från näringslivet som är involverade i utvecklingen av MaaS (Mobility as a Service) i Nederländerna. Målet är att skapa rätt förutsättningar för hälsosamma och optimala MaaS-tjänster som matchar resenärens sociala intressen och önskemål. MaaS Lab underlättas av KNV.

”Vi skulle vilja gå med i MaaS-Lab-initiativet för att bidra till en hållbar utveckling av persontransporter i Nederländerna och utomlands”, säger Juliette van Enckevort, ING Global Lead Land Transport, Transport & Logistics.

Läs också: CROW Kenniscafé MaaS ger insikt i beteendeförändringar

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på Linkedin
Dela på whatsapp
Utskriftsvänlig, PDF och e-post