Du har förmodligen sett en köra förbi, de slående gröna delade skotrarna från GO Sharing. GO Sharing är en nederländsk skala med ambitionen att göra elektrisk delad transport tillgänglig för alla. Grundaren och VD, Raymond Pouwels, startade sina skotrar i Eindhoven 2019. Ett år senare kör mer än 3.200 elektriska GO Sharing-skotrar runt Nederländerna.

"GO Sharing står för en grön planet med rörlighet för alla, för alla", säger Pouwels. "Vi vill åstadkomma en beteendeförändring från" alla har sitt eget fordon ", till" användning när du behöver det ". Och vi gör det på ett hållbart sätt, med delad eltransport. ” 

GO-delning: gröna skotrar på 25 platser

I januari 2020 samlade företaget 10 miljoner euro från investerare, inklusive Rabobank. Sedan gick det snabbt. Samtidigt kör skotrar från GO Sharing redan i regionerna Eindhoven, Rotterdam, Groningen, Breda, Den Bosch, Haag, Enschede, Leeuwarden, Deventer, Delft, Tilburg, Hengelo, Amersfoort, Haarlem och Apeldoorn. Mer än 25 elektriska skotrar från GO Sharing kör runt de 3.000 platserna totalt. 

Hållbart alternativ till bilen

GO Sharing vill erbjuda en lösning för förseningar på grund av upptagen stadstrafik. Dessutom är det ett hållbart alternativ till bilen, som är dyr, förorenar mer och vanligtvis bara används några timmar om dagen. 

Enligt Pouwels är skoter framtiden i stora städer. Fler och fler städer, som Paris och Oslo, förbjuder bilen. Parkeringsstandarderna sänks också alltmer i Nederländerna och många städer erbjuder allt mindre utrymme för bilar.

Betala för användningen

Som med de andra deltransporterna i Gaiyo, med skotrarna från GO Sharing betalar du bara för användningen; du betalar från 0,23 € per minut. Du hittar all delning av skoter via Gaiyo-appen. De är 100 procent elektriska och laddas med hållbar el.

Cirka 100 kilometer kan täckas med en GO Sharing-skoter. Under ett möte utanför dörren eller ett besök i snabbköpet kan användaren sätta skoter i parkeringsläge. Det kostar bara € 0,05 per minut.

Gaiyo: översikt över alla dina transportalternativ

In Gaiyo du har en översikt över placeringen av alla skotrar. På våra FAQ-sidor kan du läsa vilka steg du ska vidta för att använda en delningsskoter från GO Sharing. I Gaiyo hittar du naturligtvis också delade skotrar och cyklar från andra leverantörer, såsom felyx, Check, Donkey Republic, GoAbout och Urbee.

Läs också: Nu i Gaiyo-appen den elektriska delningsskoter från Check

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på Linkedin
Dela på whatsapp
Du kan också använda Pitane Blue bereiken via WhatsApp.
Skicka ditt meddelande till: + 316-14792746
WhatsApp
Pitane Blue App
Pitane Mobility Ghent
taxichauffören betalar kontanter med en Tikkie
Utskriftsvänlig, PDF och e-post