Som en del av den ambitiösa expansionsplanen kommer två helt nya fartyg att lanseras till sjöss i år, medan ytterligare 2027 nästa generations kryssningsfartyg kommer att levereras till 10. Ombord på MSC Virtuosa, systerfartyget till MSC Grandiosa och det fjärde Meraviglia-klassfartyget i den toppmoderna flottan, är innovation redan ombord. Med mer än 1000 m2 butiksutrymme har MSC Virtuosa det största shoppingområdet med 11 butiker och mer än 250 varumärken. MSC Virtuosa erbjuder sina gäster 5 pooler, inklusive en av de största och mest imponerande vattenparkerna till sjöss. Det finns också ett extraordinärt urval av barer och restauranger, från fina middagar i de fem specialrestaurangerna till avslappnade bufféer, alla med nylagade rätter från hela världen. 

Det finns oändliga underhållningsalternativ, utformade i samarbete med ledande experter LEGO® och Chicco® för barn, tonåringar och familjer, en höjdpunkt ombord på MSC Virtuosa. Efter en dag med nöje och underhållning kommer ett besök på MSC Aurea Spa och dess autentiska balinesiska behandlingar att sätta din kropp och själ i harmoni.

Varje fartyg vi bygger är olika. MSC Seashore är en utveckling av den banbrytande Seaside-prototypen, men detta berikade fartyg har gjort det möjligt för oss att ytterligare förbättra gästupplevelsen med introduktionen av nya funktioner och faciliteter, samt ytterligare förbättringar av de befintliga.

Gianni Onorato, VD för MSC Cruises

De större dimensionerna på fartyget gjorde att vissa områden kunde omformas med introduktionen av nya allmänna utrymmen och placeringen av andra delar av fartyget optimerades. En ny showlounge har skapats under den bakre däckbassängen och inomhuspoolen har utökats med ytterligare ett däck ovanför och runt poolen. Dessutom kommer det att finnas ett ännu större område för barn och en ultramodern vattenpark. Det kommer också att finnas nya stugor, till exempel modulstugor för familjer och grupper. MSC Yacht Club kommer att erbjuda en svit i ny stil med klädkammare och ytterligare 28 stugor med eget solområde.

Innovativ miljöteknik

MSC Seashore kommer, precis som MSC Virtuosa, att utrustas med den senaste tillgängliga miljötekniken för att minska dess påverkan på miljön. Från avancerade avloppsvattenreningssystem och avgasreningssystem till smart uppvärmning, ventilation, luftkonditionering och LED-belysning kommer dessa två fartyg att leda vägen till en hållbar framtid i kryssning. MSC Seashore kommer att besöka ikoniska hamnar i västra Medelhavet under sin första säsong sommaren 2021, medan MSC Virtuosa kommer att besöka norra Europa innan de åker söderut till MSC Seashore i Medelhavet.

MSC
Utskriftsvänlig, PDF och e-post