"Destination Hunebed Highway" blir mer än bara ett spännande namn, en indikation på ett turistområde i Nederländerna. Varumärkesmedvetenheten för detta "varumärke" har ökat enormt inom tre år, men är långt ifrån komplett. Rekreationsentreprenörer går alltmer samman för att göra gästerna (särskilt utanför Drenthe) glada. Från och med nu finns robusta 'Hunebed Highway e-bikes' att hyra på 10 platser. Kännbar igen med den slående orange färgen och logotyperna på "Hunebed Highway". Biträdande Henk Brink (VVD) för ekonomifrågor och Jacob Bruintjes (ordförande ledarkommitté Sydostdrenthe) är nöjda med detta initiativ från entreprenörerna.

”Entreprenörer måste i slutändan leverera. Regeringar, som provinsen, Drenthe Recreation Board, kommuner men också Europa, kan ge ett tryck i rätt riktning, som här med detta projekt, säger Henk Brink ”. Samarbetet mellan entreprenörerna var en viktig anledning för Leaderkommissionen (Europa) att stödja detta initiativ ”, tillägger Jacob Bruintjes. "Tack vare samarbetet inom turistsektorn runt Hunebed Highway kan de vackra omgivningarna utforskas på e-cykeln", säger han.

En av drivkrafterna för detta projekt är regissören Ton Duivenvoorden från hotellet 'Emmen' Van der Valk Emmen. ”Cykling är" hett ", nu och senare också efter Covid-19. Människor vill njuta av utomhusatmosfären; promenader och cykling. Dessa e-cyklar lägger bokstavligen lite färg till 'Dolmen Highway"med komfort för våra gäster. Duivenvoorden är nöjd med samarbetet mellan kollegor. "Naturligtvis har alla sina egna affärsintressen, men genom samarbete kommer man längre" säger entreprenör / deltagare Klaas Jan Niezing från "De Oringer Marke". "Det finns mer och mer en del av detta varumärke".

Läs också: ANWB-kampanj: Varje barn är säkert på cykeln

Utskriftsvänlig, PDF och e-post