Från och med idag lägger 9292 GVB till biljetter till utbudet av e-biljetter i 9292-appen. Resenärer kan planera sin resa via 9292-appen och köpa en GVB-buss, spårvagn eller tunnelbana direkt. 9292 erbjuder för närvarande en timmes biljett från GVB. Med tillägget av GVB-e-biljetter i appen är 1 ett steg närmare att erbjuda e-biljetter från alla kollektivtrafikföretag i Nederländerna.

E-biljetter för hela rutten med tåg, buss, spårvagn, tunnelbana och färja

Förra december 9292 började sälja e-biljetter i 9292-appen. På så sätt möter den resenärernas önskemål att ge uppdaterade reseråd och en biljett för hela resan med flera kollektivtrafikföretag via en app.

För vilka kollektivtrafikföretag kan du köpa en biljett i 9292-appen?

För närvarande säljer 9292 e-biljetter i samarbete med ett stort antal kollektivtrafikföretag.

  • De anslutna kollektivtrafikföretagen för buss, spårvagn, tunnelbana och färja är alla Go, Breng, Connexxion, EBS, GVB, Hermes, HTM, Keolis, OV Regio IJsselmond, RET, RRReis, Syntus Utrecht, Twents, U-OV och Waterbus.
  • För alla nationella tåg är dessa: NS, Blauwnet, Qbuzz, Connexxion, Arriva och Keolis.

Med anslutningen av GVB erbjuder 9292 resenärer nästan rikstäckande täckning av e-biljetter. Vi arbetar hårt med att ytterligare utöka sortimentet.

Läs också: Dela nu även skotrar i 9292 reseråd

Amsterdam tunnelbanestation
Amsterdam tunnelbanestation
Utskriftsvänlig, PDF och e-post