Vi har ofta sett rapporter om att CBR är extremt upptagen med att få in körtester och teoriprov. Det finns nu mer än 600.000 92 tentor som måste godkännas. CBR gör också allt för att se till att de prov som avbröts under låsningstiden kan klara först. Bland annat sökte de extra öppettider och extra granskare. XNUMX procent av alla teoriprover för låsning har nu planerats om. För det första är det kandidaternas tur med en uppskjuten examen, vilket innebär att andra som också vill gå till provet måste vänta längre.

Kandidater som redan har schemalagt sin inlämningsprov kan lägga fram den eller vid ett senare tillfälle. En kandidat kan tillfälligt omplanera den här examen fem gånger. Uppenbarligen använder inte alla kandidater vars examen inte godkänts på grund av låsning de tillgängliga platserna för inhämtningsprov, vilket är anledningen till att CBR gradvis släpper dessa tillgängliga platser för inhämtningsprov från 20 maj till alla kandidater. Alla kandidater som måste gå en ny tentamen eller ompröva kan därför använda sig av detta och kan därför ha tillgång till CBR med rätta än väntat.

Läs också: Plan för skattereform för bil: betala enligt användning

Bla bla bla
Utskriftsvänlig, PDF och e-post