Från och med idag fortsätter KLMs paketavtal som KLM Holidays. Utbudet av flyg, hotell och hyrbilar har utökats. Det nya är att KLM kommer att ersätta CO2utsläpp från flygningar i paketet. Dessutom inleder KLM ett partnerskap med resebranschen. Förnyelsen av KLM Holidays är en av komponenterna i KLMs bredare kommersiella strategi på den nederländska marknaden. Denna strategi består av tre pelare: återdriva varumärket (se till att konsumenterna behåller sitt förtroende för KLM), återansluta till marknaderna (intensifiera kontakten med affärspartners och kunder) och återhämta verksamheten (med kommersiella kampanjer och nya erbjudanden, som KLM Holidays, för att få försäljningen igång igen). På detta sätt återupptar KLM sin kommersiella verksamhet på den nederländska marknaden nu när resor gradvis blir möjliga igen för våra kunder.

Nu också för resebyråer

Konsumenter har kunnat sätta ihop en paketresa på klm.nl sedan 2014. Detta kommer naturligtvis att vara fallet med KLM Holidays. De som föredrar att boka via en mellanhand har nu det alternativet också. Från och med idag är KLM Holidays tillgängligt för reserådgivare via din egen inloggning. Detta gäller alla paketresor där flygningarna utförs av KLM eller partners, med undantag för Transavia. Priserna är desamma för konsumenter och resebranschen. Agenter tjänar en attraktiv provision per såld paketresa utan komplicerade kontrakt eller intäktsmodeller.

Pengar tillbaka garanti

KLM Holidays erbjuder maximal flexibilitet med pengarna-tillbaka-garantin. Kunden kan nu tillfälligt ändra eller avboka kostnadsfritt, oavsett anledning. Vid avbokning kommer kunden att få tillbaka pengarna (minus administration och andra kostnader). Detta är möjligt upp till 21 dagar före planerad avgång. Pengarna-tillbaka-garantin gäller för bokningar vars flyg bedrivs av KLM, Air France, Delta Air Lines eller Virgin Atlantic.

Andra fördelar för kunderna

Med paketresor för KLM Holidays har kunderna ett stort urval av destinationer, avgångstider och vistelsens längd. Således är kunden inte bunden av en fast vistelselängd. KLM Holidays erbjuder tusentals tre till femstjärniga hotell världen över. Paketet kan förlängas med flygplatstransfer, utflykter eller hyrbil om det behövs. Det nya är att KLM kommer att ersätta CO2utsläpp från flygningar inom ett KLM-semesterpaket som drivs av KLM, Air France, Delta Air Lines och Transavia. Flying Blue-medlemmar tjänar miles på flygningarna inom det bokade paketet. Och de kan använda miles de har tjänat för att få rabatt på en KLM Holidays-paketresa genom att beställa en rabattkupong i Flying Blue Store.

Ledande in Hälsa

KLM har den högsta statusen när det gäller Hälsa tilldelas av forskningsbyrån APEX (Airline Passenger Experience Organization). Detta innebär att KLM är ett av världens ledande flygbolag tack vare sitt omfattande paket av hygienåtgärder.

"Just nu är det viktigt att vi samarbetar som resebransch för att återställa konsumenternas förtroende för resor. Med KLM Holidays kan resebyråer och ZRA erbjuda sina kunder bekvämligheten med en paketresa och flexibiliteten i anpassning samtidigt. A paketresa bokad via KLM Holidays erbjuder semesterfiraren säkerhet i form av omfattande hygienåtgärder ombord, det faktum att KLM har varit en pålitlig resepartner för resebranschen i flera år och den tillfälliga pengarna-tillbaka-garantin. Koldioxidutsläpp ".

Harm Kreulen - Direktör KLM Nederländerna.

Samarbete Airtrade

KLM Holidays är ett partnerskap med Airtrade, som levererar tekniken för bokningssystemet på klm.nl och hanterar bokningen. ANVR- och SGR-villkoren och paketresedirektivet gäller enligt KLM.

Läs också: Hej Google, beställ en taxi

Gate 12
Utskriftsvänlig, PDF och e-post