Trevvel ser fram emot att transportera kunder i Capelle a / d IJssel som ett nytt flygbolag från och med den 1 augusti. Under tiden har de flesta kunder redan fått välkomstpaketet som innehåller det nya Trevvel-passet som är nödvändigt för bokning av resor. På grund av expansionen i Capelle aan den IJssel letar Trevvel också efter förare för Capelle och Rotterdam. Målgruppstransporterna i Capelle genomfördes nyligen av De Vier Gewesten.

anbud

Rotterdamföretaget Trevvel vann det europeiska anbudet för social-fritidstransporter, transport till daghem och studenttransporter. Starten i Capelle aan den IJssel innebär en betydande expansion.

”Det här är cirka 400 extra resor per dag för studenttransporter och cirka 200 till för social-fritidstransporter. Utöver det finns åkattraktioner till och från aktiviteter på dagtid. Vi är nöjda med ett så utmanande nytt uppdrag och det förtroende som kommunen Capelle aan den IJssel har lagt till oss. Vi har arbetat mycket hårt de senaste veckorna för att se till att vi från och med den 1 augusti i Capelle kan uppnå den höga servicenivå som resenärer har förväntat oss av oss. ”

Regissör Arno van Haasterrecht

Sedan början av 2018 har Trevvel tillhandahållit transporter för äldre, funktionshindrade och studenter som inte kan resa självständigt i Rotterdam. Ett enormt jobb som utförs tillfredsställande av många entusiastiska medarbetare varje dag. Byrådet i Capel rapporterar i ett brev till rådet att det har kontaktat Rotterdam kommun. Han uppgav att tjänsten får höga poäng och det Trevvel utför transporten till användarnas och Rotterdam kommuns tillfredsställelse. 

(artikel fortsätter efter bild)
Pitane-programvara
Planeringsprogramvaran som används för detta kommer från Eindhoven Pitane Mobility

ledande

Rotterdamföretaget är ledande, innovativt och hållbart. Trevvel ersatte nyligen alla sina 165 dieselbussar, inklusive några rullstolsbussar, med renare. Sedan mitten av juni kan du se de elektriska skåpbilarna med den 'miljövänliga supermannen' som kör genom Rotterdam. Genom att använda smarta tekniker och kontinuerlig innovation i sitt kontrollcenter vet Trevvel bättre än någon annan hur man hanterar ett stort transportområde som Rotterdam. Planeringsprogramvaran som används för detta kommer från Eindhovense Pitane mobilitet. Dessutom investerade företaget i en app, kundportal och talteknik.

Kapten Trevvel

Bussarna är mycket igenkännliga. På sidan av bussen finns en platta med en superman som heter Captain Trevvel. Bussen kan resa 300 kilometer innan den behöver laddas. Fordonen är bekvämare, nya och tystare. Det saknas laddpunkter eftersom kommunen Rotterdam installerar laddstationerna nära förarnas hem. Trots alla investeringar och innovation var resekostnaderna för företagets kunder desamma. 

Läs också: Trevvel startar om transporten för Humanitas Foundation

På sidan av bussen finns en bild med en superman som heter Captain Trevvel
Utskriftsvänlig, PDF och e-post