Fram till den 8 augusti kommer den japanska huvudstaden att vara centrum för global sport. De nederländska idrottarna kommer att hedras i år i Haag. Vanligtvis sker detta i det land där OS hålls, men i år återvänder idrottarna till Nederländerna inom 48 timmar efter deras deltagande. För att låta idrottarna fira sina prestationer med fansen kommer Haag fortfarande att anordna en hyllning! Se till att du där är! Detta är chansen att fira din favoritidrottare.

Boulevard -tåg

På visning av din festivalbiljett, istället för att gå, kan du ta det speciella Boulevard -tåget gratis, som pendlar på boulevarden mellan Kurhaus och festivalen under dagen. TeamNL Olympic Festival äger rum på sportstranden i Haag och är öppen dagligen från 23 juli till 8 augusti från 9:00 till 20:00. Eftersom det finns lite parkeringsplatser i närheten av evenemanget rekommenderar vi starkt att du kommer med kollektivtrafik. Välj det snabbaste och smartaste sättet att resa till TeamNL Olympic Festival! 

(artikeln fortsätter under bilden)
Kurhaus stannar till TeamNL Olympic Festival

TeamNL Olympic Festival är svår att nå med bil. Parkering är inte möjlig på boulevarden, intill evenemangsplatsen, och boulevarden är stängd för all trafik under de flesta timmar. Team NL Olympic Festival är lättillgängligt med kollektivtrafik. Spårvagn 11 från Haag Holland Spoor station tar dig till hållplatsen Strandweg och du kan promenera till platsen på 10 minuter. Från Haags centralstation kan du ta spårvagn 9 för att gå från hållplatsen Kurhaus till TeamNL Olympic Festival (cirka 20 minuter). Dessutom kan du naturligtvis också välja att fortsätta din resa till vår festival med delad skoter, cykel eller kollektivtrafik från dessa tågstationer.

Läs också: Scheveningen ser fram emot dig genom konstverk

du kan ta det speciella Boulevard -tåget som pendlar under dagen på boulevarden mellan Kurhaus och festivalen
Utskriftsvänlig, PDF och e-post