Boka, betala och resa. Efter att ha fått QR -koden närmar sig kunden taxin, där föraren skannar QR -koden med sin Pitane Driver App och kan begära all information om resan och starta resan helt automatiskt. Denna innovation sätter stopp för taxichaufförernas kaos på flygplatser eller köpcentrum. Mobilprogramvaran för kunder är en del av de nya mobilprodukter som den Eindhoven-baserade Pitane BV kommer att marknadsföra från september. Med Pitane Arrive, Pitane Driver och Gate 12 är varje taxibolag utrustat med de mest moderna prylarna utan dyra investeringar. Med appen Pitane Arrive har resenären alltid kontakt med taxichauffören och kan följa resan i full realtid med sin egen mobiltelefon.

flygplatser

Med den senaste versionen av Pitane Arrive kan kunderna boka med sin egen mobiltelefon. Programvaran kan också placeras i ankomsthallen på en informations- eller bokningsterminal utrustad med en biljettskrivare. Efter att ha fått QR -koden via e -post eller skrivit ut den, närmar sig kunden taxin där föraren kan skanna QR -koden med sin Pitane Driver App och hämta all reseinformation och starta resan helt automatiskt. Efter att ha skannat och startat resan i taxin har QR -koden blivit oanvändbar.

kundupplevelse 

Det som är viktigt är resenärens upplevelse. Han vill inte förhandla, inget krångel om priser, omvägar för föraren eller språkproblem bland turister. Med denna lösning är allt i förväg arrangerat och helt under kontroll. Om det inte finns någon taxi skickas en taxi i närheten automatiskt till kunden. Förare ser bara rutten efter att ha skannat QR -koden, så inget krångel om korta resor som nekas av taxichauffören.

"Med detta inleder vi en ny era för sektorn. Den nya Pitane -programvaran tar hand om hela processen från bokning till betalning och sedan automatiskt tilldela den till rätt taxi. Ingen behöver längre vara involverad i växeln. Även taxichaufförer som inte använder Pitane -programvara kan knacka på sin centrala dörr och använda sig av dessa tjänster. Kostnaderna är klara per resebeställning, så egna investeringar är inte nödvändiga. Inga snygga historier, men verklighet! "

Sam Saey, kontoansvarig Censys BV
(artikeln fortsätter under bilden)
Pitane Arrive - Pitane Driver - QR -kodgränssnitt

resa anonymt

Naturligtvis vill inte alla skapa ett konto, men de vill kunna boka. Detta är också möjligt via Pitane Anländer så att anonym resa är möjlig. Förutom att boka resor har din kund möjlighet att betala resan direkt via mobilappen, se alla hans nuvarande bokningar, se historikorder och rapportera avbokningar via appen. Betydande uppmärksamhet ägnades också åt registrering av klagomål. Kunden kan betygsätta sin resa via ett femstjärnigt system. 

Det nya systemet har stort intresse i Nederländerna och Belgien. Köpcentra, sjukhus och flygplatser är utmärkta platser där detta Pitane QR -kodsystem är en bra lösning. Missa inte lanseringen, den nya versionen av Pitane Arrive kommer att finnas tillgänglig från september.

Läs också: Maasstad vinner anbud för studenttransporter

Pitane Anländer
Utskriftsvänlig, PDF och e-post