Maasstad Regie Centrale är ett av de bästa persontransportföretagen i Rotterdam -regionen och är verksamt inom taxitransporter och studenttransporter för kunder och persontransporter för vårdinrättningar. Företaget ställer höga krav på personalen, automatisering och resurser. Att göra flottan mer hållbar är högsta prioritet. Förra veckan fick Harun Yildiz och Sjaak de Winter skriva in nycklarna på uppdrag av MRC mottagning ta från Zeeuw & Zeeuw. Företaget representerar varumärkena Renault, Dacia, Kia, Nissan, Mitsubishi, Ford och Hyundai.

Rotterdams transportföretag Maasstad Regie Centrale vann det första paketet med studenttransporter i Drechtsteden för kommunerna Barendrecht, Hoeksche Waard, Capelle aan den IJssel, Nissewaard, Ridderkerk och Rotterdam. Det är tydligt att företaget jobbar hårt med 'anbudsteamet' och kommer att visa sig under de kommande månaderna.

Från start har fokus legat på så kallade kontraktstransporter, idag målgruppstransporter. Den ekonomiska hänsynen till att bara vilja genomföra kontrakt som kan beräknas korrekt i förväg har inte varit huvudmotivationen för detta ursprungligen familjeföretag för de två bröderna. 

Läs också: Maasstad vinner anbud för studenttransporter

"Pengar har inte varit drivkraften bakom den ibland turbulenta tillväxten som företaget har upplevt."

Utskriftsvänlig, PDF och e-post